Yalnýz ben Dolar 3 lerden beri nereye gidebileceðini yazýp dururum bilmem o zamanlar siz ne diyordunuz çok tanýmam sizi lakin gönül sesi ile iþler olmuyor forumdaþ, iþin acý ama gerçek yönleri var, bankalarýn bu kadar batýk takipteki Dolar alacaklarýna raðmen iyi filan olduðunu söylesek iþler düzelecek mi ? En azýndan Dolar faiz bu seviyelere gelmiþken bari bankalarda yukarý hareket yapmasýnlar benim gibileri keriz yerine koymasýnlar . Saygýlar hak ettiðiniz bol kazançlar.
iþler deðiþmezse benzine en az %20 zam gelir, tabi dolar o zaman 6 tl olursa biriktirip %50 yaparlar zaten baþka türlü iþin içinden çýkýlmaz.
aslýnda umutabi borsayý sevmiyor onu anlýyorum, o yüzden böyle atarlý konuþuyor.. bende sevmiyorum .. zira çok kazanýlýp, çok kaybedilebiliyor.. 2001 yýlýnda bugünkü parayla 1m ye yakýn para kaybettim. o zamanlar acemiydim maddi sýkýntýdan çýkmak zorunda kaldým.
bu benim borsaya küsmeme neden oldu. borsa bana göre insanlarý küstürecek kadar zarar vermeyecek bir yapýda olmalý.. ama öyle deðil, zamanla tecrübe edinip doðru þeyler yapýlabilir, kademeli giriþ , doðru zaman da giriþ, uzun vade tutabilme potansileyi oluþtuma vs..
ama insan soðudumu bir daha olmuyor nedense, ben emekle kazanmaktan yanayým, iþim olsun, birþeyler yapayým kazanayým birikim yapayým, tabi en önemlisi birikimim deðerini kaybetmesin, dolara da o yüzden girdim,
herkes dolar alanlarýn emeksiz kazanmak istedðini düþünür aslýnda bu zihniyet meselesidir. ben deðerini korumak için girdim ve hiç al-sat yapmadým..
saygýlar,
Yer Ýmleri