-

Originally Posted by
alexogoldo
Karadeniz'de oldukça derinde bulunan petrol rezervini çıkartacak sondaj sistemi mesela.... guvenli Nükleer enerji kullanarak merkezi şehir ısıtma sistemleri..tarım odaklı büyük bir araştırma merkezi ....çiftçinin ihya edilmesi ve eğitilmesi teknolojik olarak
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yıllarca rusyada yaşadım, bilfiil mühendisim, hadi mühensi ******et, yaptıkları binalar çöküyor memlekette, mühendisim demeye utanırım. sen bana nükleer enerjiyle sıcak su nasıl yapacan yiğidim onu söyle beni bul yiğidim yalvarırım. sen diyosun ki ben memlekete düşmanım radyasyonlu suyu bütün şehirde dolaştıracam. allah sizin gibilere akıl bilgi fikir versin ne diyeyim...
-

Originally Posted by
bitpire
yıllarca rusyada yaşadım, bilfiil mühendisim, hadi mühensi ******et, yaptıkları binalar çöküyor memlekette, mühendisim demeye utanırım. sen bana nükleer enerjiyle sıcak su nasıl yapacan yiğidim onu söyle beni bul yiğidim yalvarırım. sen diyosun ki ben memlekete düşmanım radyasyonlu suyu bütün şehirde dolaştıracam. allah sizin gibilere akıl bilgi fikir versin ne diyeyim...
Hadiii bir beyaz daha hay bin kunduz .... Yarın aciklasam[emoji51] vallahi geç oldu....
-

Originally Posted by
alexogoldo
Hadiii bir beyaz daha hay bin kunduz .... Yarın aciklasam[emoji51] vallahi geç oldu....
sen şov tvye yakışacak bir gençsin yğidim. kimsenin yaptığını yapacaksın. cia peşine düşecek ben söyleyeyim.
-

Originally Posted by
bitpire
sen şov tvye yakışacak bir gençsin yğidim. kimsenin yaptığını yapacaksın. cia peşine düşecek ben söyleyeyim.
[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
-

Originally Posted by
bitpire
İlaçlı gazozu benim içmem gerekiyordu sanırım heyecandan karıştırdı iz[emoji51]
-
ben siparişimi vermiştim ama getiren olmadı şefim. Siz en iyisi banada arkadaşınkinden getirin kafamız bir olsun
Ytd
-

Originally Posted by
doctor
ben siparişimi vermiştim ama getiren olmadı şefim. Siz en iyisi banada arkadaşınkinden getirin kafamız bir olsun
ruslar nükleer enerjiye 70 senedir sahip, 70-200 senedir de şehirlerini merkezi sistemle ısıtıyorlar. sen alman bosch gelsin sana kombi satsın, bizim garibanlar iş bulsun diye merkezi sistemi yapmıyorsun, sonra cari açık bi tarafıma kaçtı çıkarın. yok olmaz. yapısal problem var 300-500 yıllık... ne yapsan beyhude.. sonra bekle soğuktan donmuş beyinlerde parlak fikirler uçuşsun. bu memlekette viski fabrikası vardı nerde şimdi?
-

Originally Posted by
ayhan53
papazın kızının olduğu bir toplantıda trump adına bir adam konuştuydu. orada papazın kızına nasıl söz verildiğini bir izleyin o manyak trump papazı alacak ama nasıl alacak onu bende bilmiyorum.
Amerikan hapishanelerinden,papazın bir benzerini gönderip yerine koyarlar,konu en temiz böyle kapanır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri