ortamý germeyelim, bak 155'i ararun, bi kürtaj yaptýrmadýnýz. ona göre...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ben 20 yýla yaklaþan borsa ve forum hayatýmda hep "DUYUMLARLA/SÖYLENTÝLERLE/DEDÝKODULARLA" mücadele etim...
Bu benim bir nevi misyonum...
Çünkü %99 u boþ çýktý...
Soru1:Sen kimsin ki duyuyorsun?
Soru2:Sen bile duyduysan o duyummudur?
Arkadaþlar ne olur sizlere yalvarýyorum;DUYUMLARLA hareket etmeyin...Vakit ve nakit kaybedersiniz...
saygýla/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Bizleri buraya koymayacaksin kardeþim düne kadar buralardan nemalanip son bir kaç yýldýr istedikleri olmayýnca hirlayan güruhun küçük bir çizgi film karakterisin taþlar yerinden oynarken menfaati biten ve telaþ içinde olup maskeli baloda oradan oraya koþan bir figursun bir gün o dolarlari sadece kenefte kullanacaksin ya da puronu yakarsin tabi bulabilirsen[emoji23][emoji23]Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Valla finansal piyasalar biraz da matematiktir.Normal veriler girilince dolar euro falan ne olacak belli oluyor.Þimdiye kadar su suni olarak önüne bariyer konarak farklý mecrada akýtýldý.Artýk bu akýntýya bariyer, baraj falan dayanmaz su normal yataðýnda akacak.Direnilirse ordulu belediye baþkanýnýn durumuna düþülür.2x2=4 bizim memlekette uzun süre ya beþ etti ya üç.Doðru cevap dörttür))))))))))))
Yer Ýmleri