Usd 3.75 gözüküyor birden fırladı. Bugun cok agrasifdi merkez bankasi dolar bozdurdukca indi çıktı. Hayir ola.
Usd 3.75 gözüküyor birden fırladı. Bugun cok agrasifdi merkez bankasi dolar bozdurdukca indi çıktı. Hayir ola.
Ne oldu birden bire 374 görüldü?Bilen var mı?
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
kapanışı sağlam yapmışlar
pazartesi evet veya hayıra göre hareket eder
salıdan sonrada her gün yukarı![]()
bir halt olacağı yok.
Yorumsuz:
Yabancılar, referanduma senaryolarını netleştirdi. İsviçreli banka UBS, ‘evet’ çıkarsa TL’nin yüzde 2-3 değer kazanacağını, faizlerin düşeceğini söyledi. Timoty Ash ise “‘Evet’ ralli başlatır†dedi.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Evet güclü cıkarsa dolar 355i görür yok eger %52-53 gibi çıkarsa 2 ayda 370in altina inmez bence ytd.Bu arada viop çıktı büyük para küçükleri yutmak icin mantiksiz hareketler yapmaya basladi.Yani yukaridaki beklentiler kucuk paranin beklentisiyken kucuk para ne yapar bilmem
Referandum sonuçları açıklanmaya başlandı...
EVET açık farkla önde...
Ama kılavuzumuz Anadolu Ajansı...
Her an her şey olabilir.
Ayu çıkabülü.
Daş düşebülü..
Yalnız şunu kabul etmek lazım: Bu kadar önemli sayıda ve oranda sandık açılması sonuç hakkında bir fikir verebilir.
Eğer bir Katakulli yoksa.
Yer İmleri