Öncelikle konuyu doðru yere mi açtým bilmiyorum. Bulduðum ev sýfýr daire 300 bin fakat müteahhit 160 bin den fazla Kredi çektirmem diyor þikayet etsek çözüm olur mu bunun sebebi nedir?
Öncelikle konuyu doðru yere mi açtým bilmiyorum. Bulduðum ev sýfýr daire 300 bin fakat müteahhit 160 bin den fazla Kredi çektirmem diyor þikayet etsek çözüm olur mu bunun sebebi nedir?
Ayni duruma denk geldim . Vergiden kacmak icin bunu yapiyorlar . Yoksa isterse tamamini bile kullandirabilirler. Bahaneleride ustalari calisanlarý gider olarak gosteremediklerini iddaa ediyorlar . Tamamen yalan . 300 bin tl lik daireye 330 verecegim deyin 330 vin tl kredi cikartirlar . Sonucta vergiyi size yuklemis oluyorlar .
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece þikayet etseniz tamam onda sorun yok, vergi kaçýraný buyrun þikayet edin.
Ama hem adamý þikayet edip hem de adamýn malýný satýn almayý planlýyorsunuz gibi geldi.
Adamýn þartlarý belli. Þikayet tehdidiyle evi farklý þartlarda satýn almaya çalýþmak GASPTIR bence.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Yoo almak istemiyorum þikayette etmiyorum vergi kacirani aklamiyorum en azýndan doðru neyse onu söylüyorum
@djoz
bende temelden 500 bin liraya aldigim dairenin tapusunu alirken 250 bin lira üzerinden göstertti müteahhit. ben gercek degerinden gösterilsin, tapu masraflarini zaten ben cekiyorum desemde olmaz dedi. yani 500 bin liraya daireyi aldim ama tapuda degeri 250 bin lira. simdi ben bunu satmaya kalksam, alacak adam 250 bin lira üzerinden kredi kullanabilir, dogru muyum? elinde yüklü nakit olmayan birisine de satamam; yani olan yine bana oluyor...
bunun caresi yok mu?
Türkçemizi doðru ve güzel kullanmayanlara internet eriþimi saðlamayacaksýn! Kendi yazdýklarýný bile anlamýyorlardýr ya da bile bile sizi yanlýþ yönlendiriyorlardýr. Bu kadar mý zor noktalama iþaretlerini kullanmak ve imla kurallarýna uymak! Ýnsan kendi dilini kullan(a)madýðý için utanýr!
Daha kötüsü þudur. Siz 500'e satmaya kalksanýz, hemen 1 gün sonra, aradaki 250K TL farkýn %35'i kadar gelir vergisi ödemek zorunda kalýrsýnýz. Bu þekilde ev alacaksanýz ya 5 sene satmayacaksýnýz, ya da daha önce satarsanýz siz de vergi kaçýracaksýnýz? Bu yüzden en baþta bu duruma girmemek lazým.
Bunlar insan deðil simdi patlasin ellerinde
Yer Ýmleri