Peki ya açýlan tazminat dolandýrýcýlýk davalarý varmýþ onlar þirkete ulaþýnca Rýdvan Çelikel in anel elektrikte kap haberi yapmasý lazimmi deilmi.yapmazsa sucmu.simdi ben onlarý uyariririm yapmazsanýz SPK ya suç duyurusu yaparým derim sonuç ne olur anel elektrik gözaltý pazarýna atýlýr mý.kottan atýlmadan önce neden bilgi þeffaflýðý haberi yolladýlar .çünkü yatýrýmcýya bilgi vermiyorlar.ben deðerleme istediðim özel dediler cimere ve SPK ya yazdým. Þimdi bu dolandýrýcýlýk tazminat davalarý anel elektrikin telekomu satýþýyla alakalý oldugu için ve ridvanin anel elektrik yönetim kurulu baþkaný olduðu için kap haberi yapmalý.yapmazsa gözaltý pazarýna yolculuk olurmu..ridvan Çelikel hepimizi mahvettin Adnan telde ne dedi herkes duydu bize hýrsýz diyosun varsa sorun sor yoksa kapat dedimi bana .ben hirsiz demiyorum size devlet diyo tescilledimi yalanmi þimdi bu iþi ya temizleyin yada hep beraber anel elektrik dahil celikeleller bu pislikte bogulalim.bize yapacak bir þey býrakmýyonuz.en yakýn zamanda o dolandýrýcýlýk davalarýný anel elekktrik bölümünde kapta haber yapacaksýnýz.sonra bakalým kim size ihale verecek.bu iþ sadece telekomla deðil celikelllerle alakalý nedir bu halk dusmanliginiz.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri