[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
O insanlar degilmi anelt 1 tl dusunce sattirmayan 2.5 satacagiz diyen sonradan anladimki cok kalitesiz ve seviyesiz biriymis malisef paramiz 2 yilda cop oldu ama ilk satista umut sari yazmisti aneltte dikkat edin 1 milyon lot satti arco diye biz dinlemedik onu burdaki cok bilmis kisiyi dinledik sen ne dersen o diye sonuc ortada .....
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ya insanların 3 yılını çaldılar kimine hisse sattirip bunu aldirdilar.bende aldandim işte az bi hissem vardı burda gozum karardı o kadar sisirdilerki vallahi gozumu kararttilar.gecen baktım fırsat maliyetlerimle 450 bin TL zararim var.birde utanmadan bizim sayemizde para kazanırsınız diyo yahu kafayı yicem bu halde olmama bir sebepte burda iki 3 kişi .bu kadar izdiraba 1 milyon TL degermi olmasın daha iyi.kacan 450 bin TL fırsat ta cabasi.
Şuana kadar bizim gurupla birlikte hareket etmek isteyen herkese kapımızı açtık. Bir kac gundur 20 nin uzerinde magdur arkadaşımız da avukatımız ile görüşmustur.ve bizimle beraber hareket etmeleri doğrultusunda gerekli çalışmalar yurutulmktedir. Bu süreçte mezarlık soyguncusu şirket ile beraber hareket eden 2 kişi ile kesinlikle birlikte hareket edilmeyecektir...Açık bir şekild e tekrar söylüyorum bizimle hareket etmek isteyen herkese kapımız acıktır...
benim sayemde açtın davayi tavuk su içer Allah'a bakar.tesekkur etcegine kime iyilik yaptıysam böle oldu düne kadar başka konuşanlar bu gün herkese kapımız açık oldu.benim sayemde gene sevindim.sanki ben ilk günü yokum dedim korkum yok ilk gün burda biz kimseyi almiyoz tekiz diye yazdığınızda ben herkes şahit hayatta girmem dedim.Ama benim Keyfinden istersem basvururum Buna sende senin avukatinda karar veremez.canimi sikmayin sağda solda benim hakkımda konuşulanlar kulağıma geliyor .Adamlar maahkemeye verir diye korkarken bu gün dahil telefonda konuştuklarımız belli küfürler hakaretleri herkes duydu.uyaranlaar oldu bu kisi bana ne diyor kendi kisiliklerini bana yamalicak.1.20 maliyetim var Duman olmuşum adamlar keyif peşinde.
Son düzenleme : babasultan_1234; 04-12-2018 saat: 18:18.
Hadi bakalım hayirlissi
Son düzenleme : babasultan_1234; 04-12-2018 saat: 18:48.
Bence inşallah spk bi karar alırda herkezin lotu kadar m2 cinsinden tapu çıkarma hakkımız olur veye herleze açık ihale ile binayı sattırır bizde hakkımızı alırıZ çelikel aileside sürüm sürüm sünür inşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri