Aneltin yatýrýmcýda 13,5 milyon lotu var. 3 ₺ sen alýyorum dese 40 milyon para ne Anele ye ne de patrona dokunur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aneltin yatýrýmcýda 13,5 milyon lotu var. 3 ₺ sen alýyorum dese 40 milyon para ne Anele ye ne de patrona dokunur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu haklý davada neler olacaðýný önceden düþünüp kara verip hamleleri ona göre yapmakta fayda olduðunu düþünen biriyim anladýðým kadarýyla bizim elimizde bulunan kaðýtlarýn hiç olmasý gibi bir durum þu an için söz konuþu deðil ama bu hisseleri hiç etmeye çalýþacaklarýndan da eminim geçmiþteki süreç yerine fikir alýþveriþi yaparak bu bu þirketin yapacaðý hamlelerin önüne geçsek nihayetinde bu adamlar þimdiye kadar olan süreçte istediði her þeyi yapabildiler sadece bizlere izlemek kaldý
Süreç nasýl iþler:
1-Bu hisse kota geri dönermi (bana göre spk geri adým atmaz ) dönmezse eðer süreç nasýl iþler
2-vertu satýþ süreçi, daha sonra gözaltý pazarýna alýnmasý, kot dýþý býrakýlmak için þirketin bilerek faliyetsiz býrakýlmasý ve kottan atýlmak içim en son süreçte göstermelik bir hisse almasý 10bin -20 bin tl gibi yapýlanlarýn bilinçli bir hamle olmasý kot dýþý kalan bir çok þirketin borsa dýþý býrakýlmadan önce yaptýðý iþlemlerle benzerliði çok
3-elimizde kalan ise anel telekomun ortaðý olduðu bir bina ve sözde fazla borcu olmayan bir mali yapý ve bu þirketin iflastan deðil faliyetsizlikten kottna çýkarýlmasý
4 - ben þahsi olarak düþüncem bu þirket 2, maddeyi bilinçli yaptý ise bina ve finansal yapýya ayný kot dýþý býrakýlma gibi en son darbeyi vurmadan bu þirketin önüne geçmek
Son düzenleme : khm81; 06-12-2018 saat: 13:17. Sebep: isteðe baðlý
Hakkýndan dava gelir þirket davalardan korkunca faaliyet gelir dava açmadan hiç bir halt olmâz Yusuf Yýldýz.
Tabii ki 2. maddeyi bilinçli yaptý. Ve tabii ki kottan atýlacaðýný biliyordu demek oluyor bu. Ben SPK'ya borçlarýn rücusundan tutun da þirketin birleþme aþamasýnda da nasýl dalavereler döndüðünü ve her zaman her türlü dalaverenin dönme ihtimalinin çok yüksek olduðunu da iletmiþtim. SPK bu adamlara resmen pis bilendi ve KY nin ne kadar maðdur edildiðinin de farkýnda. Olay çok büyük ihtilmalle organize suçlara kadar bile gidebilir. Nitelikli dolandýrýcýlýk var çünkü. Resmen dolandýrýldýk yahu. Umarým bu adamýn saðlýðýndan falan da çýkar. O zaman yediði naneleri hatýrlar belki. Ama þu sýralar saðlýklý olsun da duruþmalara bizzat gelsin.
Kýsaca tam atýlacakken bilinçli þekilde lot toplayan her þeyi yapar ve yapacaktýr. Ama iþler bu defa SPK ve devlet tarafýndan çok farklý. Bist ve ülke marka deðerine zarar vermeye kadar gidecek bu iþin sonu.
Rýdvan kendine iyi bak bu ara. Spor falan yap. Biraz yoracaðýz seni.
Yasal Uyarý: Okuduðunuz tüm mesajlarým kiþiseldir. Yatýrým tavsiyesi içermez.
ÞÝRKET FALÝYET DIÞINDA BAÞKA SEÇENEK MEVCUT DEGÝL .
KOTA DÖNMEKDEN BAÞKA GÝDECEK YOLU YOK EGER KOTA DÖNEMZSE ANELE VE YAPI ÇOK ZARAR GÖRECEK
BÝZÝM DAVA KAZANMAMIZ YÜZDE 5 BÝN ÝBOCUMUN CUMA NAMAZININ ANLAM VE ÖNLEM KAZANMASI LAZIM .EGER 9 BÝN DOLARIN ALTINDA ÝÞLEM GÖRMEZ DÝYOR GAYRÝ MENKUL UZMANARI .BÝLÝRÝ KÝÞÝ ATANDIGI GÜN HÝSSENÝZ 1 AVRO 40 SENT AMA DAVA ACMADAN ÇOK BEKLERSÝNÝZ ÞÝRKETÝN PLANI BU YONDE HERKES DAVA AÇSIN ÖZKAYNAKDAN PARA VERELÝM .BÝR KÝRA ÝLE ÖZKAYNAGI AMORTÝ EDEN BÝR ÞÝRKET VAR MI? KASADAKÝ PARA MAHKEMEDE ORATAYA ÇIKACAK SATILAN 6 OFÝS PARASI NEREYE GÝTTÝ .MARKALARI ÝC EDEBÝLECEKMÝ .ARTIK YENÝ BÝR ÞÝRKETÝ HALKA KÝMÝN ADINA AÇAMAYA ÇALIÞACAKSINIZ ÝSMÝNÝZ BÝTTÝ .ÝHALELERE GÝRDÝGÝNÝZDE SÝZE HANGÝ GÖZLE BAKILACAK .BURDA CÝDDDÝ ÞEKÝLDE FALÝYET ÇALIÞMASI YAPMALI ÞÝRKET .CAPÝTALDAN BÝR CEZA GÜMLERSE ÞAÞMAM .KARDA YÜRÜ ÝZÝNÝ BELLÝ ETME.27 ARALIK MÝLAD OLACAK KY ÝÇÝN NE KADAR MÜDAHÝL OLURSANIZ O DERECE ANLAM ÝFADE EDER SADECE 21 KÞÝ MAGDUR DÝYE SOYLEMLERÝNÝ ÇÜRÜTMÜÞ OLACAZ .yusuf yýldýz imzaaa
Kime:semra.caglar
Bugün:15.40
Þirketi halka arz ederken þunu yapcaz bunu yapcaz diyonuz allayip pulluyonuz parayý küçük ortaklardan alana kadar aldýktan sonra kendi hisselerinizide satýnca birden deðiþiyonuz o eski allayip pullayan patron baþlýyor küçük yatýrýmcýyý nasýl soyarim gayrimenkulleri markalarý nasýl götürürüm derdine.bu tahtada bu açýk açýk yapilmaya çalýþýldý.2015 yýlýnda yüzde 7.5 anel yapý devrinin amacý nedir.kime faydasý oldu o iþlemle* baðlantýlý* olarak yapcanizi taahhüt ettiginiz vaatlerinizi yapmadýnýz aksine tersine gittiniz.elinizdeki gücü kötüye kullandýnýz küçük yatýrýmcýnýn menfaati lehine olacak þekilde ibaresini kullanýr tüm þirketler iþlem yaparken spk dan onay alýr.kucuk yatýrýmcýnýn aleyhine yapacaðýnýz her iþlemde zararlý cikiyonuz sizin kabahatlaarinin cezasýný küçük ortaklar çekiyor.ben mecbur muyum yöneticilerin pislikleri in cezasýný çekmeye.kucuk ortaklarý gasp etmeye kalkmasaniz kottan atilirmiydiniz.anel Telekom durumunda olup kottan atýlan bir þirket yoktur olamazda .kottan atilmanizin nedeni açýk net küçük ortaklarý sürekli maðdur etme girisimleriniz.butun þirketler iþlem yaparken ibare olarak þunu yazarlar küçük ortaklarýn lehine olacak þekilde derler.ama Rýdvan Çelikel sürekli kendi menfaatlerini düþünüp bizleri maðdur etti.bizlere bu yasattiklarini kat kat bu iþlerde küçük ortaklarý bilerek ve isteyerek bu hallere düþüren kiþiler Allah'tan cezalarýný bulmalarý dileðiyle.yeter artýk ya ben neden bu pislik iþlerin cezasýný cekiyom.gozaltina düþsün 46 kurusu bekle.neden anýnda açýklamadin birleþmeyi.cunku 1.50 çýkacak ayrýlma.spk buna izin verirmi .bir tek sizmi kurnazsiniz.soonra anel elektriði sisiir 5/1 deðiþim*yap.ilk iki birleþmede anel Telekom son yýllýðý fazla çýkýyor diye alma en son anel e 4 TL olunca al.bu kadarda açýk yapmasaydin be kardeþim.bu pisliklerin cezasýný ben neden cekiyom.yonetimi biz küçük yatirimcilara býrakýn ve birakacaksiniz.o yönetimi ama genel kurulla ama mahkemeyle alacaz.ridvan celikelin bu kadar yaptýðýndan sonra ne. Oy ne. Ýmtiyaz kullanamaz SPK yakýnda anel eninde ridvaninda telekom hisselerine blok koycak.dua edin anel e deki hisselerinizide bloklanmasin.bunlari açýk açýk yaparsanýz sonucu bu olur.
Huawei Mobil'imden gönderildi
ANELT borç geriye kalan 15 milyon 16 milyon ödendi kimseyi kandýrmayýn mahkeme bütün sonuçlarý kamuoyuna açýklarým...Anelte düþen 7 milyon imza yusuf yýldýz
Yer Ýmleri