Originally Posted by
tosun_paşa
Neyi vercek bina yenileme masraf o bu der 3 un birini verir temettü olarak yüzde 5 dağıtır yav sen hangi ülkenin borsasindasin yabancı ulkedenmi geldin.senin birleşmede neler atlattiginin birleşme olsaydı eline 46..5 geçeceğinin değişimde anel e 1.50:5 eline 30 kuruş geçeceğini ne çabuk unuttun .bu adam sana 50 kuruş temettü verecekti sen hayal kur dostum Rıdvan Çelikel yaz haberleri oku nelerden kurtuldugunun farkına var bunlar zoru gormeseydi senin hissenin varmı bilmiyom sen ağlayan kişilerle nasıl taşşak geçtiklerini görmedin tabii burda 50 kuruş temettü Alacam dersin.
Cahillik ve seviyesizlik diz boyu diyeyim de argo falan kullanmayayim. Nick degistirip gelip buraya yazmayin. Anladik davaci grubundansin ben de yarin tansel beyle gorusup katilacagim gecen hafta Seyfi beyden aldim iletisim bilgilerini. Ama gelip burada bir taraf secip diger tarafi elestirmeyin. Rahat 1 milyon lottan fazla var davaci olmayanlarda ve bu durumda kira gelirinin usulsuz kullanildigini belirtip gerekirse davaci da olunur. Bilgi alamazsa yine davaci olabilir. Artik kotta olmadigi icin herkes yatirimci degil, daha da ilerisi ortaktir. Sonra adam elektriğin %60-70 ine sahip zaten kirayi hakim ortak oldugu sirket uzerinden yiyecek. %2 ye dagitacagi 300-500 bine bakmaz ki o zaman ölür zaten
. Bakariz oğlu da ayni mi ?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Yer İmleri