Bunlar cezasýný bulsun hem bu dünyada hem mezarda
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar cezasýný bulsun hem bu dünyada hem mezarda
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þirkete arýyorum mail ile sordugum sorulara cevap verin diyorum .
yapýnýn tl cinsinden kira sý ne kadar? borcu ne kadar?
binanýn dgerlendirmesini hangi bagýmsýz denetci yapýyor?
mail ile bunlarý sordum cevap vermiyor .
yarýn avukat mailerimi dosyaya koyacak .
yatrýmcý ilþkileri bana diyor ki gizli degerledirme yapan firma gizli
var mý? boyle bir dünya
ya vaz geçtik deyin yada mail yolu ile bana yollayýn .
Bu adamlar bu þekilde devam etsin ky nin iþine geliyor.daha önce dile getirmistim bu adamlarýn pisliginin yazýlý ve görsel medyada mutlaka sürekli yayýnlanmasýnýn saðlanmasý basýnýn sürekli geliþmeleri servis etmesi gerek ki devletin baþýndakiler belki kafalarýný gömdükleri yerden çýkarýr da ülkede poþet, domates patlýcan dýþýnda insanlarýn nasýl dolandýrýcýlara karþý nasýl mücadele verdiðini görürler.
RNE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tsbk yeni degerlendirme yapmadan eski degrlendirme yeni yapmýþ gibi imza atacak çakallýgýn daniskasý bir dvada tsbk açmak farz oldu sayýn arkadaþlar markalrýda koydumu 1.04 çagrý fiatý ahanda ben yazdým buraya boyle terbiyezlik bu kadar olur ky dökme cabasý baþarýlý olmayacak ve spk herkes þikayete devam edcek 115 kiþik grub halinde devam ediyoruz .az veya lotu olan bana ulþasýn 05337735886 bunlara 1 lot bile kaptýrmayýn .spk onayýndan geçmesi mucize .her iddaya girerim haselçin ve adnan ek rýdvan götünüz yiyorsa noterden sözleþme yapalým ..ben davayý bilir kiþiye götürecem eger bina sizin degerlendirmeden yüksek çýkarsa niteli dolandýrcýlýkdan cezai dava açacam tek teke adýnýza ve o degerlendirmeyi yapan kuruluþa ayrýca kurluþ sizin verdiginiz bilgiler dogrultusunda diye maddde ekliyor büyük ihtimalle siz nitelikli dolandýrcýk sýnýfý otomatik dahil oluyorsunuz ..ben sizle özel bir anlaþma istemiyorum eger olacaksa rýdvan cebinden istedgi fiata alýr .115 kiþi kapsayacaksa olur bziim mauoyundan saklý gizlimþz olmaz .
Evet TSKB. Raporuna "Þirketin tarafamýza sunmuþ olduðu bilgilere dayanarak" diye bilgi ekliyor. Yani adamlar düzgün bir deðerleme yapmýyor. SPK onaylý dolandýrýcýlar ne derse o çýkýyor deðer olarak yani. Ya da geçmiþte öyle olmuþ þimdi ne çýkar bilinmez ama benim tahminim 1.8TL aþaðýsý matematik olarak beceremezler ve matematik yalan söylemez. YTD.
dostum 226 milyon 120 borç var markalarý koy 1 tl üstü çýkýyor çamura yatmaya devam ala bildigi lotu kýsa vade kar sayacak 11 milyon ky captaldan almadýmý aldý þimdi ikinci tusanami ama alacagý lot 2 milyon hadi 5 alsýn ama davacý grub her dahada güçleniyor 5 tl altýnda kþmse vermek istemiyor .sen ne dersen o diyorlar ..iþlerine bakacaklar artý spk dava varken davacý grubu zorda býrakacak bir onay çýkmaz bu iþ olmaz ayný birleþme gibi bir durum yaþýyoruz .pislþkleri bitmiyor ben spk onay geçmesini sadece 1 lot dahi alamasýnlar için istiyorum dava kýsa sürede biter milletin acele etmemesi lazým dava seney bu zamana bitmiþ olur ihtiyadi tedbir 2 ay içinde verilir .
amaç burda birincisi ne alýrsam kar eger davayýda bozarsam süper olur mantýgý davayý bozamaz dava kendini oyle bozacak ki haberi yok nitekikli doladýrýcýlýkdan hapse girecek bunuda yazýn bir kenara benim adm yusuf yýldýz diye yazýlýr adam diye okunur kimsenin kuruþuna tenezül etmiþligimiz yok .bizim paramýzý yemege kalkana kustrurruz onu .
Benim yazdýðýmla bu cevabýn ne alakasý var anlamadým. Zaten aylaradýr bu yazdýklarýnýza katýlan biriyim ben. Onaylanýr onaylanmaz ama düzenbazlýk yapýp her þeyi en düþüðünden, borcu da fazla fazla gösterseler min. 1.8TL açýklayabilirler diyorum(hani siz 1.04 yazmýþtýnýz ya ona binaen). Ha þahsi görüþüm ise hisse baþý min.3.5TL eder bu VARLIKLAR. "min." lara dikkat. YTD. Seneye 4 sonraki sene de 5 TL eder. Yani dava ne kadar o uzar deðeri her seferinde artar zaten
. Dolayýsýyla þirket deðeri de sonraki senelerdeki getirilerine bakýlarak 5TL eder tabi þu an.
Yer Ýmleri