8 milyon lot üzrine kurulmuþ düþünülmüþ .tabi talep olursa fon artacak sayýn ek oyle diyor sen once 8 milyon yerine 3 al ben bedava vercem ..
8 milyon lot üzrine kurulmuþ düþünülmüþ .tabi talep olursa fon artacak sayýn ek oyle diyor sen once 8 milyon yerine 3 al ben bedava vercem ..
Admin neden msjlarým yayýnlanmýyor
ky üçün birini verecek onlara yanlýþ hesap hep baðdattan döndü yine döner.haa 7 TL desin bence haysiyet þeref ve en önemlisi itibarý geri gelir adamsa tabii ki.
RNE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar boþ þirketi aylardýr deðerlendiremeyen deðerlendirmeþirketini saklayan buhafta önümüzdeki hafta aysonu derken mart ayýnýda çýkardýlar seve seve MART 11 kadar açýklayacak kaçacagý yeryok bunlarýn birtek Allah 1 DEDÝÐÝNE inanýn
Sakýn inanmayýn bunlara bu da oyunun bir parçasý
Þike þike bir rakam açýklayacak ama o rakam ya onun idam fermaný olacak ki SPK ondan sonra kaale bile almaz git yargýdaki hesabýný kapat öyle gel der ya da itibar fermaný.seçim zamaný geldi bence çok oy toplamak için çok iyi proje açýklamalý.Anlamýþlar mýdýr? Bekleyip göreceðiz bakalým.....
"bence çok oy toplamak için çok iyi proje açýklamalý." Bu kýsým ile kastým çok iyi bir geri çaðrý fiyatý=proje açýklamalý ki çok oy=geri çaðrý ile alacaðý hisse sayýsý bu da epey ky'nin oyu=hissesi olarak geri döner ona ve herkes kazanabilir demek istedim biraz kinayeli de olsun istedim.Ýnsallah bu þekilde anlarlar zira normal yoldan hiç anlayamadýlar bu zamana kadar...
vay efendim takmýþ maliyete ya arkadaþlar bu adam veren den bedava alcak malý 5 milyon lot alsa kar ne kadar 6 tl her hissede kar 30 milyon 11 milyonda capitaldan almýþ 7 tl ordan kar 70 milyon al sana 100 milyon halka açarken ne toplamýþ .bilmiyorum ama 60 milyon dolar fala 400 milyon indire gani 4 milyon ceza yemiþ sana 1 tl para vermiþ koyar mý? ama sen satmazsan ona oyle bir koyar ki evlat acýsý gibi birde 1 milyon lot satýp zrar edene 2 milyon verirse iyiice koyar ..
Yer Ýmleri