https://www.facebook.com/groups/1960895933953528/size gelin birleşelim diyor .arcedo satış magdurları
kotdan gidince burda bir mahoney vardı dersiniz .ama yazmam o zman çünkü işininize yaramaz ytd
Bir sirket nasil idare edilir kararlar nasil alinir.bunu bile bilmeyenlere ne anlatirsan anlat bos.insanlar anlayabileceği kadar anliyorlar ALLAH bu hisse yatirimcisina yardimci olsun.
goldaş ben dava açmıştım hakkımı aldım dava açmayan bekliyor zaman aşımına ugradı tek çare yeniden işlem görmesi bu kadar basit ytd
Bu gün yeşil gayrimenkulün kap haberi var SPK isteği sonucu gayrimenkul degerlemeleri var.gelir yaklaşımına göre hesaplamada kira gelirini 25 ile çarpmış..arsa değerini ucuz çıkarmış ama bulunduğu yer Esenyurt Dağbaşı sanırım.gelir yaklaşımında kapitilizasyon oranını 0.04 olarak hesaplamış.yani 25 yılda anaparasini çıkarır demiş.14700 TL aylık kira aldığı yere.14700X12=176400 demiş .176400 X25=4.100.000 diye hesap çıkarmış .arkadaşlar haber kapta.yani anel yapı için 5 milyon euroX25=125 milyon euro X6.50=812milyon TL yapar.inanmayan açsın baksın karsilastirsin.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri