istersen kocalenine gelde bir yemek çay ýsmarlayým mekanýmýza insanlýk gör misafir perverlik gör gelen giden giden dostlarýmýz oluyor ytd
istersen kocalenine gelde bir yemek çay ýsmarlayým mekanýmýza insanlýk gör misafir perverlik gör gelen giden giden dostlarýmýz oluyor ytd
Seviye yerlerde üstadým. Normalde gerçek hayatta oturup konuþmayacaðýn adam burada ayar veriyor. Sabýr testi. Boþ boðaz ve güçlü taklidi yapan bir çulsuz. Aynen dediðiniz gibi, 34 te bile týk yok. Ýnsan 7 tl alacaðý kaðýda 34 kuruþ vermez mi. Kim bire 20 kazanmak istemez. Ýsterse yýllar geçsin, beklenir. Hod meydan... Yarýn açýlýþ seansýna tabana bir milyon alýþ yaz. Satmazsam ********im. Hadi görelim. Atýp tutmak yok. 9.50 de yaz. Ben de 1 milyonu taban fiyattan vereceðim sana. Var mýsýn.
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu gýdacý ve acemida orkun arkadaþlar birleþme olsunda 5 kademe üstden mal vereyim diyen yarým yamalak hukuk okumuþ akýl satýyor ytd
Ya sende hiç insaf yok mu. Diyorum ki sen engellileri rencide ediyorsun. Oralý bile olmadýn. Nasýl bir vicdan var sende. Hiç mi sýzlamadý yüreðin be adam. Batsýn hisseler de paralar da. Kafaný bir kaldýr ben neler diyorum de bir kez. Yazýklar olsun.
Þöyle derin bir nefes al. Herþeyi düþün, Yaradaný düþün. Sonra yazdýklarýný tekrar oku. Ýçinde biraz insanlýk kalmýþsa, hisse para hikayelerini býrakýr, utanýrsýn.
haselçinin yernemi göz dikdin yoksa ytd oyle reklam kokuor burasý
Yer Ýmleri