Twitter da yazıyoruz arkadaşlar. Lütfen retweet yapalım.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter da yazıyoruz arkadaşlar. Lütfen retweet yapalım.
Tamam ben twittere geciyom.biraz kalabalik olsakk.ridvan celikel haselcin engellemis beni.spk baskanida pek kullanmiyo galiba ali fuat taskesen ama bist baskani ve varlik fonu baskani himmet karadağ ve digerleri sik kullaniyo twitteri
asla yatìrìm tavsiyesi deildir.kendi fikir ve dusuncelerimdir
Herseyin hayirlisi sabir sabir saburrrrr
Son düzenleme : garip_borsacı; 03-08-2018 saat: 00:17.
Merhaba arkadaşlar. Şirketi ya da spk yı arayan oldu mu.
Ben aradim.spk dan cevap bekliyoruz ona gore tavrimizi belirlicez diyorlar.yani eksik ne gibi sanirim tekrar basvur lafimi bekliyolar yada eksik neyse bunlar birlesme manyagi olacak.spk dan selim beyle gorustum kararimizi sirkete gonderirirz aciklamayi o yapar diyolar.red verseydi bence bultende aciklanirdi .dolayisiyla red yok ama onayda yok.olan biz yatirimcilara oluyor.ridvan çelikel insanligina donse bu is cozulecekte diger kurumlarda vurdumduymaz.kimse kimsenin halinden anlamiyor.bir iki kisinin yaptigi hatayi hepimiz cekiyoruz.hakkimi helal etmiyom 40 bin zararla satip cikarsam bu kadar ugrasmamdan sonra 6 arkadasimla bana 172 mail yollamis spk bimer cimer.ne oldu hepsi fis.onay gelmedide ne oldu.yildan beri yok su olsa su olacak bu olsa bu olacak.yahu ridvan yapmadan bu tahtaya kimse girmez adam olmaz.bu yilin sonuna kadar akalim ne olacak insanlarida biktirdi yatirimcisida kendiside Allah hepimizin yardimcisi olsun.ilk birlesmeyi onaylasaydi spk simdi rezil ettikce ediyo kardesim reddet bari nedir bu cevap vermemek.olan bize oluyor.
Son düzenleme : garip_borsacı; 03-08-2018 saat: 19:38.
Bu tarihe kadar hiçbir cevap ya da düzeltme talebi gelmemiş yani. Eksik evrak falan filan. Ne kadar da enteresan bir şey bu. Aklım almıyor. Muz cumhuriyetindeyiz sanki. Yahu deki bültende ya da kap ta inceleme devam ediyor falan diye. Bu kadar mı zor olur. Anlaşılan o ki bekleyerek olmayacak. 1 hafta sonraya mutlaka spk nın bağlı olduğu bakan olan sayın Berat Albayrak ile görüşeceğim. Sizinle paylaşırım gelişmeleri.
17 agustosa kadar genel kurul çagrisi gelmesi gerekir.son iki hafta once aciklanmasi gerekiyo.
Yer İmleri