Geçmiş olsun arkadaşlar. Yorumları okudumda bazıları, nasıl olur birden attılar,uyarmadılar demişler.,başka hisse yok demişler...olmaz olur mu, bir gün esems in haber verilmeden atıldığını öğrendik...Bekliyoruz, dönermiyiz yine diye....memleketteki düzen ky öpmek için kurulmuş maalesef...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Gerçekten bütün şirketler şeffaflık adına işte şu kadara kadar lot alacaz bunun için şu kadar para ayırdık diyor açıklama yapıyor önceden hak yememek için .bizimkiler patozlama fırsatçı gibi 10 bin 20 bin lot aldılar çok ilginç bunlarda mağara adamı gibi kanun kitap yok .hisse alımı aciklasaydi belki atmazlardi.
Daha büyük şeyler e hazırlıklı olun....bunlar bizi cook hafife aldi....
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş hala hayal alemdesiniz bitti herşey sıfırlandı yapacak hiçbişey yok zamanında eski forumda şirket satışı falan hepsi hayal inanmayın demiştim.burda gerçekleri yazmak insanları çok rahatsız ediyor.şirketin bi faaliyeti yok dünya kadar zarar birleşme onaylanmamış ki zaten onaylanamayacağını biliyorlardı okadar boş faaliyetsiz bitik şirketi zaten onaylamaz spk.oyaladılar sizi böyle suçu spk nın üzerine attılar.hangi kafayla bekledinizki güvenilecek kurummu var borsada bunu öğrenemedinizmi hiç.spk daha ne uyarsın faaliyeti yok onu ortaya çıkarmış birleşmeyi onaylamadım diyor zaten gözaltında bide dünya zarar durulurmu burda hiç şirket ortağı olarak hep birlikte battınız sıfırlandı senetler kabulleneceksiniz artık...
Yer İmleri