Bilancodan özet anel gayrimenkul toplam varlıklar geçen yıl 219 milyonmus bu yıl 228 milyon diye yazıyor .anel yapı binası 196 milyon degerlenmisti.bu fark koşu yolu binasındanmi artı neler var onu öğreneyim yarın .geçen yıl TL olarak borc 123 milyon TL demiş.bu yıl 168 milyon TL demiş kur farkından .ben bu kur farkı olayını geçen yıl anlayana kadar burda böle delik açılır dediğimde adamlar sabahtan ariyodu beni 3 ayda ancak anlattım aha gördüler işte .kira gelirleri çok guzel geçen yıl 12 aylikta 18 milyon TL imiş bu yıl 9 aylikta 15 milyon muhtemelen yıl sonu 20 milyon TL yi bulacak .o peşin alıyor kirayı diyenler yok öle bir şey olsa kura göre nasıl alacak daha belli olmadan.sadece anel telekomdan almış kira faaliyet yok sözde 10 yıllık kira ödemiş .bence bilanço iyi geldi yıl sonu euro 6 TL olursa zarar 8 milyona düşer.pd mız 0.90 Lara geldi diğer şirketlere göre hisse fiyatı bu şartlarda pahalı görünüyor ama kira geliri euro kira alma riski olmadığı sürece gelecek için iyi olur ama risk tabi her zaman var.patronun niyeti çok önemli bataklığa batanlar benim gibi beklicek patronun insafa gelmesini verusaturk o kadar güçle ridvanla uğraşmadı.o bu şu hikaye .
PRA-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri