Bir Spastik engellinin týrnaðý bile olamayacak bir yaratýksýn. Seni muhatap aldýðýma da lanet olsun. Adalet ve vicdan seni de bulacak inþallah.
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir Spastik engellinin týrnaðý bile olamayacak bir yaratýksýn. Seni muhatap aldýðýma da lanet olsun. Adalet ve vicdan seni de bulacak inþallah.
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birleþmeden medet umup dua eden sensin þimdi çýkmýþýn magdur ve dürüst kimligine büründün o kadar magdur vardý o zman niye dua ettin gece gündüz birleþme olsun diye aynada kendine bak 5 kademe adam satmaya kalkarsýn sen bu tahtada dayamazsýn 5 yýl 4 yýl ama bizim para ihtiyacýmýz yok allaha þükür bekleriz biraz ötede oyna koçum ytd
biz birleþeme olmasýn diye yapmadýmýz kalmadý sen ne yaptýn 5 kademe mal satmak için sen bizim yolumuzdan gelemezsin bizim yolumuz dikenli ytd
benim cigerime ateþ düþmüþ ben gibi arkadaþlarým var iken ertigi dua belgesini koydum þimdi adamlýkdan bahsediyor utanmadan ytd
Ne Alaka ben O dediklerinden biri Ýsem en Aðýr söylemleri Kabul ediyorum.Bu Arada Herkese Hayýrlý Cumalar..Milyon lotlarý duyunca ikimizi Ayný Kiþi Sandý.En Sevdiðim Kutsallar Üzerine And Ýçerimki Dediði Ýki Kiþiylede ,,Alýþveriþim baðlantým Alakam Yokturrrrr!!!!!!!!Orkun kimm Gýdacý kim Ýkisinide Bilmem Tanýmammmmm.Cuma Cuma daha Diyeyim .Yalan Diyen Adi Olsun Þeref Haysiyet Yoksunu Olsun....
Yürü koçum anca yetisirsin çocuk aklýna borsa sna göre deðil.
Yer Ýmleri