ben soyledikce siz boş derken onceki yazılarımı gözden geçirin .dava 2 yıl sürsün nasıl olsa borç azalacak her yıl her taksitde lot başı 16 kuruş her taksitde bana vermiş var sayılacak kotda olmamsı benim için iyi madem iyi niyetli idiler 2 yıl birleşme için boş kurek çekildi o kadar inandılar ki ama olmadı sabır acıdır meyvası tatlıdır .yeri geldi yok asasrım keserim dedim ama bu durumda depresyon atlatdım ilacı bırakdım .kimin hakkında luzumsuz bişe yazdımsa çok özürr dilerim .kanunun kestigi parmak acımaz çok fazla sayın cahil hukukcu bir arkadaş var gömlekci kimse kızmayım diyrum kaşınıyor birileri hiç bana saygın yoksa sen yaşıma saygı göster ayıp .artık bana bian degeriile akıl kimse vermesin lutfen rica ediyorum koşu yolunda ki ofis markalar ne olcak şirket biz faliyetdeyiz diyor bist kotdan atıyor .şirket biz faliyetdeyiz diyor göz altına atıyor .artık biste mahkeme açsınlar haklı iseler .biz kaç yıldır burda sürünüyoruz ben tedavi gördüm .10 yaş ihtiyarladım ailemle kötü oldum .eimden ayrıldım .hepsi resmi olarak ispatlaya bilirim .belki intar bile ede bilirdim .benim günahım neydi.sen şirket açmışsın ben almışım .zarar edince zrarı kurtarmak için almışım .varmı yogumu koymuşum .iyi niyetli bir şirket kotdanda gidecekse kagudı taşır yukarı magdur yaratmadan yüzde 90 veya 95 kolay birleşmesi var kotdan gitmesi var .adam gibi ticaret yapıın bizde alın terimizle size ortak olalım .halka açarken benden ,ondan ,bundan ilgi görmesen açamazdın halka üzümünü ye bagı terk et .rıdvan beye yüz bi defa yazık olsun ..sen evinde bonfile ,biftek yer ken senin yatrımcının perişan kuru ekmege muhtaç ettin senin sicilin bu ülkede kabardı ..işallah sonun uzuanlar gibi olur .işallah sonunuz akın ipek gibi olur .kimse bana acımadı ise ben size niye acıyayım hala 55 dden mal satacak insanların mulafeti can sıkıyor .

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri