5. Bolgeden yatirim tesvik belgesi geliyor sanirim...Hayirlisi...Tesekkurler Sayin 34demir29...Yatirim tavsiyesi degildir...
5. Bolgeden yatirim tesvik belgesi geliyor sanirim...Hayirlisi...Tesekkurler Sayin 34demir29...Yatirim tavsiyesi degildir...
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen de trade. Zamana oynuyorlar sanki iyi degerlendirmek lazým bu günleri. Fakat her zamanki gibi tepkisi gecikti ama illaki veriyor. Donmayacagýz inþallah uyumayacagýz
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn mastori, bu hisse vestel ve arçelikten daha kötü ürün üretmiyor ancak fiyatý onlara göre kötü.ayrýca dayanýklý eþya sektöründe trend beyaz dan kromaj ürünlere kaymýþ durumda. Yani önü açýk.buna ragmen hissenin çýkamamasýnýn sebebi aslýnda bellidir. öz sermayesini arttýramýyor. Ancak bu yýl bu trend degiþecek gibi görünüyor. Yatýrýmcý ürkektir. Yýllarca öz sermayesini arttýramamýþ, yani yerinde saymýþ bir þirkete öyle hemen paldýr küldür girmiyor. Yatýrýmcý emin olmaya baþlarsa hisse yeni bir trende oturacaktýr. þirket sahipleri de yeniden yapýlanarak sanki bu yolda ilerliyor gibi bir his verdi bana. Eger bu gerçekleþirse hissenin yolu epey uzundur derim
Kesinlikle haklisiniz sn.emekli ürün çeþitliliðinin fazla olmasý, tasarým kalitesi, vs ile ön plana çýkýyor. Ayrýca yurtdýþýnda da revaçta. Bu sene geçmiþ yýllara göre farklý bir fiyat istikrarý gösteriyor þimdilik umarým bozmaz. Sanki üretim ve satýþlar beraberinde kar rakamlarýný artirdikca yavaþ yavaþ fiyata yansýyacak. Tek endiþe bu aralar piyasa olumsuzluðu yoksa isteseler 1 haftada iþi biter. Ama yolu uzun bu belli ytd
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=1168643
Mohikanlarýn Sonuncusu
Komasebe ve mastori usta sizlerin degerli yorumlarýnýzý okurum naçizane kendimce deðerlendirmeye çalýþýrým
E6553 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikan üstadýn çalýþmasýný paylaþmak istedim sizlerinde yorumlarýnýzý bekliyorum
E6553 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.kelevra teþekkür ederim deðerli görüþleriniz için. O yorumunu okudum arkadaþýn. Verdiði rakamlar üç aþaðý beþ yukarý doðru. Aþaðý gelirse stop benim için 1.75 zaten. Altý genel trendi bozar. 1.4 1.5 rahat gündeme gelir o zaman. Açýkçasý bu endeks tepkisine kayýtsýz kaldý. Tekrar toparlanma sürecine girdiðini teyit etmesi açýsýndan 2.16 17 üzeri çýkmalý. Sanki Mart hareketi sonundaki dinlenme sürecine girmiþ gibi. 1.5 1.75 arasý gidip gelmiþti ve taban oluþturmuþtu. Yine benzer bir süreçte sanki . Ocak sonuna doðru hareket bekliyorum çünkü Þubat ayýndan itibaren 12 aylýk tahminleri zaten buradan yapmaya baþlarýz. 3.17 2008 zirvesi Bu fiyat dolar bazýnda bile çok yüksek. Kalýcý olmadý o zamanlar. Yani þu bilanço tam olarak fiyatlanmadý belki ama kar rakamlarý büyürse ki ben özellikle sermaye artýrýmý bekliyorum yada güzel bir temettü o zaman bu kaðýdý bu kadar sýkmazlar umarým.ytd
Yer Ýmleri