Genel yönetim gideri demedim, yönetim kurulu üyelerinin ücretlerini nasýl buluyorsun dedim, bu kafayla anca izci olursun zaten isim tam oturmuþ. Dikkat et; Tut getirden tut götüre dönerse sakat olur , ne olursan ol önce saygýlý ol.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
dün böyle bir yorumda bulunmuþtum...dün iþlem hacmi 3,7 milyon tl oldu...bu gün ise iþlem hacmi neredeyse dip yapmýþ görünüyor...þu saate kadar sadece 235 bin tl dir....bu iþlem hacmi gün sonuna kadar 2 milyon tl ve altý bir iþlem hacmini iþaret ediyor...yani bu gün hisse ben burada dip yaptým diyor...bu tür durumlarda hisse çok da fazla yerinde duramayarak biraz da sert alýþ tepkileri geliþtirme potansiyeli taþýyor...
þu anda iþlem hacmi düþük olmasýna raðmen 2,59-60 fiyatý ile artýdadýr...yani artýk son günlerde satanlarýn daha aþaðýdan yerine koyma þanslarý neredeyse yok gibi...buda ileriki saatlerde hisseye beklediðim bir alýþ dalgasýný getirebilme potansiyeli taþýyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
söylediklerin mantýða uygundur dostum..söylediklerinin altýný dolduruyorsun...geçmiþ röportajlara baktýðýmýzda þirketin gerçekten de yeni bir yapýlanmaya girdiðini görüyoruz...bu yapýlanma ile kar artýþý da saðlanmýþ...söylediklerin þu an için hayal gibi görünebilir ama hayal kurmasýný bilmeyen de bence kazanmasýný bilemez...gelecek bilançolar birbirini teyit edecek þekilde gelirse ve her yýl hedeflenen artýþlar yakalanýrsa bu söylediðin rakamlar neden olmasýn ???
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
5 yýllýk hedefini þirket kendisi açýklamýþ. Þahsým olarak bu hedefe 5 yýlda, yýllara yaygýn nasýl ulaþabilir, onu tespit etmeye çalýþtým. Altýný çizerek tekrar belirtmek istiyorum. Bu hedefe ulaþmak mümkün. Çünkü finansal borçlarý yok kadar az. Zaten þirket yapamayacaðýný niye açýklasýn. Boþ kapasitesi, ciroyu arttýrmaya çok uygun. Ama satar, ama fason yapar. Üretime fit vaziyette.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
deðerli dostum keþkem bu paylaþýmý yapmasaydýnýz...bu paylaþým tahrik edici mahiyettedir..biraz da insanlarý hor görme anlamý çýkarýlabilir...topiðin ortamýný bozabilir bir paylaþýmdýr...bizler topiklerde cevap yazarken çok anlayýþlý olmamýz lazým..eleþtirilere veya sorulara makul cevaplar vermemiz lazým....
burasý sonuçta topik burada güzel paylaþýmlar yapýldýkça güzelleþiyor buralarý...burada hala birbirimizden bir çok þey öðreniyoruz...biz ky larýn tek dayanaðý bu tür topikler ve sabrýmýzdýr...
umarým ky lar olarak kendi aramýzda tartýþmadan daha güzel bir ortam yaratýrýz...
Sn.thugz2gether özür dilerim. Bir tane takýlma hakkýn var. Sonrasýna söz veremem. Ýntihar filan etmedin deðil mi.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri