Sevgili knox, sende bir þeyler söyle, söz seni içeren bir diyalog yazmayacaðým. (mühendisler odasý tarifesi, filan)
Sevgili knox, sende bir þeyler söyle, söz seni içeren bir diyalog yazmayacaðým. (mühendisler odasý tarifesi, filan)
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
deðerli dostum mausolos....dün senin ile böyle bir diyaloðumuz olmuþ idi...bu gün bu hisselere baktýðýmda gentaþýn %5 e yakýn çýktýðýný ve tarihi zirvesini gördüðünü görüyorum...albaraka da bu gün iyi çýkmýþ...silverline de çýkýyor..durdo da fena deðil...banvit çok durun ama oda her an bir patlama yapabilir...bilançodan sonra bu hisselere dikkatlice bak diyorum...
silverlinenin yeri bambaþkadýr...onu daha yakýndan izle...sonra bana hak vereceksindir....![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Sevgili Keko, yatýrým stratejilerimiz birbirine çok benziyor. Zaten ayný hisselerde sürekli denk gelmemiz de bunu gösteriyor.
Ben senden daha hýzlý silah çekiyorum o baþka tabi.
Þaka bir yana, Mndrs, Erbos, Blcyt, Durdo, Silvr, Kutpo, Gents, Uluse'ye bu yýl içinde yatýrým yapmýþ biriyim.
Aslýnda vadem çeyreklik bazda ve göstergeler bozulmadýðý sürece de elde tutma þeklinde. Bu þekilde hem uygun maliyet yapmýþ oluyorum hem de orta vadeli tatminkar bir kar elde edebiliyorum.
Endekste yaþanabilecek düzeltmeler ve buna eþlik edecek hisseler benim açýmdan alým fýrsatýdýr diye düþünüyorum.
Hali hazýrda Silvr gibi tam fiyatlanmamýþ güzel þirketler olduðunu düþünüyorum.
Senin nezdinde, tüm hissedarlara bol ve hayýrlý kazançlar dilerim.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Sn.Ýzci
Rumuzumun altýnda kýdemli üye yazýyor diye yorum yapmaktan kaçýnýyorum.Yanlýþ biþeyler derde milletin vebalini alýrým diye.
Birde benim durumum sanýrým biraz farklý.Hiç ihtiyacým olmayan bir parayý ,2016 aralýk ayýnda bir arkadaþýmýn yönlendirmesi ile yatýrým hesabý açýp kronta yatýrmýþtým.Denk geldi saðlam firmaymýþ hiç biþey bilmeden baya bir katladým o parayý.Sonra ordan kazandýklarýma güvenip baþka kaðýtlara daldým.Hemen hemen ( bir kaç tane çimento fabrikasý kaðýdý hariç ki onlardanda sektörün içinde ve yine o fabrikalardan birinde çalýþtýðýmdan önceden haberim oldu) hepsinden patron kazýðý yedim.
Tam borsadan çýkýcaktýmki Gereli ralli öncesi yakaladým ve doðru zamanda çýktým ve yine toparladým.
Þimdi kront ve silverdayým.
Kaybetmeye tahammülüm var.Ýstediði kadar insin, bu grup daðýlmadan satmayacaðým.
Hissettiklerimi gördüklerimi yazmaya çalýþýyorum ancak bilgili olmadýðýmý herkes bilsin isterim:Sorduðum sorularlada bazen bunu anlýyorsunuzdur..
Saygýalrýmla.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri