mendeeres tutulur sn. knox nibas ta da operasyon geçen hafta baþlamýþ gibi , benim ilkelerim var , alýp sattýðým hissenin mutlaka ederi olmalý ben pirimli satmýþ olsam bile alan kiþi geri geliþlerde sabrederse o hisse daha yukarý fiyatlarý görebilecek temele sahip olmalý... YTD
Aþðýda sn izcinin 12 martta sorduðum menderes için yazmýþ olduðu mesaj var. Ders niteliðindedir..Ýzni olmadan yayýnlýyorum.Ne kada bilgili ve tecrübeli olduðunu anýmsatmak vkulaklarýný çýnlatmak istedim.Kusura bakmasýn.
Ýyi bir hisse. Yalnýz risk faktörünü sevenlere. Daha açýk þöyle ifade edilebilir;
A) Bir hisse vardýr, iyi bilançosu vardýr, saðlamdýr, getirisi az olur, temiz olur, baþýn aðrýmaz.
B) Bir hisse vardýr, iyi bilançosu vardýr, saðlamdýr, fakat hantal dýr, yatýrýmcýnýn dikkatini çekmez, yýllarca sürünür.
C) Bir hisse vardýr, iyi bilançosu vardýr, fakat saðlam deðildir, riskleri vardýr, potansiyel de vardýr, fakat bilanço hatýrýna risk alýnýr, fakat stres yaptýrýr.
D) Bir hisse vardýr, kötü bilançosu vardýr, saðlam deðildir, fakat tarihi diptedir, teknik al der. tarihi dip hatýrýna yatýrým yapan olur.
E) Bir hisse vardýr, kötü bilançosu vardýr, saðlam deðildir, fakat spekülatif hareketler yapar, insanlar kumar çevirir.
A) Þiþe Cam.
B) Silver-can
C) Menderes
D) Bimeks
E) Cemaþ
Menderes; Bir hisse vardýr, iyi bilançosu vardýr, fakat saðlam deðildir, riskleri vardýr, potansiyel de vardýr, fakat bilanço hatýrýna risk alýnýr, para çok kazanýlabilir, fakat stres yaptýrýr.
Karar sizin.
Saygýlarýmla,
E hadi spek doðan grubundan vurgunu vuranlar gelip alacak mallarýný fazla cimrilik yapýyorsun....
http://www.bloomberght.com/liste/ara...%9Fya+%C3%B6tv
TESK , ötv ve kdv indirimi talep etmiþ...
Kitapci moral verecek bir þeyler karalasan keþke
E KDV indirimi konuþuluyor iþte bundan daha güzel moral verecek ne bekleriz ki , patronlardan hayýr yok
Olurmu çýkarmý ne dersin
Valla onu REÝS bilir ,yalnýz biraz fazla dillendirilse bile bizi son gördüðümüz zirveye taþýr , hem o zaman sn.ÝZCÝ bile döner forum þenlenir. Bu haliyle hissede hareket olmayýnca yazmakta gelmiyor içimden.... YTD
Sn.izci üstadým bist te kustunuzmu nerelerdesiniz.
Yer Ýmleri