Ýsleyebilirmi?
Ýsleyebilirmi?
Ben de çok uzun süredir sasadaydim. Çok uzun süredir de takip ediyorum. Bugün 11,43 TL den veda ettim. 10 TL leri bekleyeceðim tekrar alým için. Daha önce de yazmýþtým. 2 seneryo var önümüzde ya bilanço öncesi fiyatlayacak ya da bilanço gelecek bir tavan arkasýndan yükseliþ devam edecek. Þu andaki görüntü aðýr abi formatý. Tabi bilanço açýklanmasýna bir kaç gün kala çok hýzlý hareket edebilir, fiyatlayabilir bilancoyu. En güzeli yavaþ yavaþ sindire sindire gitmesi... Ýnþallah 1,65 - 1,70 TL leri göreceðiz....
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþvik sirketin kasasina girdimi
Kasaya giren birþey olmayacak bildiðim kadarýyla , ertelenmiþ vergi geliri olarak bilançoya yansýyabilir.
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bugün çok yazan çizen yok.Sessiziz anlaþýlan.
Ýlk seans iyi iþlem hacmi oldu ama, ikinci seans duruldu. Benim için 1,54 TL ve üstü kapanýþ iyi. Her gün caktirmadan uyandýrmadan 2-3 yükseliyor. Bilançoya kadar buradayýz. Hissenin geçmiþinde iyi gelen karlara iyi tepkiler verdiðini geçmiþ fiyatlamalarindan baktým. Kotu karda da tam tersi olabiliyor. Ben iyi bir kar bekliyorum umarým yanýlmam😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.mmgezegen sasa dan iyi fiyatla çýkmýþsýnýz.Tbrk.
1,55 ichimiko bulutun üst direnci. Üç iþlem günüdür üzerinde kapatamýyor. Kýrýp kapatsa güzel olacak
Yer Ýmleri