Ümidimiz 3.çeyreðe kaldý gibi dostlar.Insallah onda yaniltmaz.
Ümidimiz 3.çeyreðe kaldý gibi dostlar.Insallah onda yaniltmaz.
Eðer þu papaz olaylarý cikmasaydi bence 1,30 TL.lerden dönüp yükselen dipler ve tepeler yapýp geçen yýl aðustos ayýnda baþladýðý yukselis trendine baþlayacaktý. Ama sarý kafa ve papaz trendi aþaðýya çevirdi. Ýlk etapta 1,42 TL üzerine çýkýp daha sonra 1,60 TL leri geçmeli, sonra da 2 TL lere yol almalý... Tabi piyasa iyimser olursa, ABD ile iliþkiler daha da gerilmzse... Bu sarý kafanýn Kasým baþý seçimi var, o tarihlere kadar tribünlere oynayýp ülkemizin üzerine son gaz gidebilir. Giderse de kan kaybýna devam ederiz. En kotu senaryolarda ben 1 TL nin altýna düþeceðini pek sanmýyorum. Ama belli de olmaz büyük konuþmamak lazým. SÝRKET YETKÝLÝLERÝNÝN PATRONLARÝN ARTÝK OLAYA MUDEHALE ETMESÝ GEREKÝYOR. GERÝ ALÝM, YENÝ YATÝRÝMLAR, TESVÝKLE ÝLGÝLÝ HABERLER VS VS. NEDEN BOYLE OKUZUN TRENE BAKTÝGÝ GÝBÝ BAKÝYORLAR ANLAMÝYORUM....
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn ortak anladýðým kadarýyla patronlarýn þirketin ederi ile alakali pek kaygýlarý yok gibi.Bunu daha önceleride belirtmiþtim hatta yatýrým iliþkilerine de aynen aktardým yatýrýmcýlarda ciddi manada güven kaybýna yol açýyor diye.Bana göre biz zaten en büyük darbeyi ortaklardan M.E C yüklü miktarda satýþlarý ile yedik sonrada zaten hisse birtürlü iflah olmadý.Insallah patronlar burada yazýlanlardan haberdardirda zaman geçmeden kendilerine güvenen insanlarýn guvenlerini boþa çýkartmaz.Simdiden herkesin kurban bayramýný tebrik ederim.
Sürekli umut tazelemek için bakýyoruz uzuncu olduk ama hisse zaten uzun yýllar 1 altýnda takýlmýþ ve þu an görünen o ki sahipsiz kalýrsa yine oralarý denemek isteyebilir gibi hisse. Gönül 2 hatta 3 lira olsundan yana ama bu patronun vizyonsuzluðu malesef kötü. Arada kapa haber yollayýp þirket iyi içiniz rahat olsun arkadaþlar falan dese bile hisse ederine gidecek zaten
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATÝRÝMCÝ ÝLÝSKÝLERÝNE BUGUN GONDERDÝGÝM MESAJ. ARADA BÝR VÝZYONSUZ OLDUKLARÝNÝ HATÝRLATMAK LAZÝM: Yaklaþýk 3-4 ay önce hisseleeinizden alarak þirketinize ortak oldum. Fakat ABD ile olan gerginlik nedeniyle ve bilanço etkisiyle hisse 1,10 TL lere kadar geriledi. Sorularým þunlar;
1- Teþvik aciklanali 2 ay olmasýna raðmen sirketinizden tesvige yönelik yapýlanlar yanda yapýlacaklar hakkýnda tek bir haber gelmedi. Neden gelmedi? Neden yatýrýmcýlarýnýzi bilgilendirmiyirsunuz?
2- Hisse fiyatý 1,12 TL lere kadar düþtü, böyle giderse KURUS larý da göreceði benziyor. Piyasalarýn çok sýkýntýlý olduðu bugünlerde neden hisse yatýrýmcýlarýný rahatlatacak(geri alým vb) bir aksiyon almýyorsunuz? Hissenizin kuruslara düþmesine daha ne kadar seyirci kalacaksýnýz. Ben karþýlaþtýrma yapmayý pek sevmem ama biraz SASA yi ve vizyonu geniþ olan SASA nin patronu ERDEMOGLU nu örnek alsanýz bence çok iyi olacak. Son olarak pazarlama ile ne zaman birleþeceksiniz? Kar pazarlamaya gidiyor yatýrýmcýlar maðdur oluyor. Þirketin daha güzel yerlere gelmesi vizyonunuzu daha yukarýlarda tutmanizla olur, lütfen yaturumcilarinizi koruyan hamleler yapýn. Þimdiden iyi bayramlar... Umarým yazdýklarýmý þirket sahiplerine aktarursiniz...
Ellerinize saðlýk güzel yazmýþsýnýz inþallah patron (!) olacak kiþiler azýcýk vicdana gelir
Herkes yazarsa belki þirketin ve þirket sahiplerinin dýþarýdan nasýl göründükleri hakkýnda daha fazla bilgiye sahip olurlar. Herkes birseyler yazmali bence yatýrýmcý iliþkilerine. Hatta yarýn ya da bayram sonrasý yatýrýmcý iliþkilerini arayýp bir de telefonla soracagim sorularými😎😎😎
Açýkçasý bende yazmayý düþünüyorum artýk kuruþlara inersek oradan çýkmak çok zor. Ne kadar derine inersek o kadar çok boðulur ve bir o kadar zor çýkarýz su yüzüne. Ayrýca kafama takýlýyor bir insan þirketinin deðeri düþsün neden ister nasýl müsade eder. Ben patron olsam en azýndan fiyatý belli bir limit üstünde tutmaya çalýþýrým sürekli, kahvede otururken birisi bana ulan senin þirkette kuruþluk oldu bir dal sigara ile ayný fiyatta dese utanýrým insan içine çýkmam.
Yer Ýmleri