Sn.kitapci şeker deltaya geçti malları Delta ziraatle de ortak. Delta hareket başlamadan Mec in geçen sene sattığı 550 bin lotun 450 binini hesabina aldı ve 2.74 hareketi başladı.
Burada iki bilinmeyen var. Ana ortağın çoğunluk malı is yatırım da, iş yatırım ve deniz yatırım bunların karşısında mı yanında mı? İkincisi 1.2x milyon üzeri Deutsche deki mal ile Citi deki malın tamamı yine bunların mı?
Gerçek yabancı ise, şirkette büyük gelisme olacak büyük ihtimalle, yok gene ayaksa malı çakacaklar. He ben burdayım aksi çıkarsa. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazınıza istinaden yazmıştı.
Siz kekonun satmış olma ihtimalinden korkulduğunu düşünmüşsünüz de
öyle bir durum yoktu orada.
Ona stinaden Sn izcinin yazdığını dşünüyorum.Samimiyetiniz yoksa üslubu kırıcı olabilir belki ama cevabınızı hakettiğini düşünmüyorum.
Kusura bakmayın.
farklı görüşlerin olması zaten faydalıdır , ona kimse bir şey demiyor , yalnız bende telaşı nerede gördünüz anlamadım ,Sn. İZCİ mesleki birikimini mizaha döküp anlatıyor bundanda forum takipçileri genellilke memnun, bunları söyletmene gerek yoktu ,sizin ilk yazınızı okuyorum yada iz bırakmadı onun için henüz tanımıyorum , karşılıklı helalleşmek en iyisi
Paylaşalımda hep beraber paylaşalım.
Hiç bir bilgi vermiyor olsa bile Sn izci bana motivasyon kaynağı oluyor
Bu tip kırıcı laflar cevap hakkı doğuracaktır.Uzatmasanız iyi olurdu.
adam hiç bişey yapmasa herkesi bir arada tutup birinden takas birinden boş tıngırtı dye tabir edebildiğniz başka şeyler paylaştırıypr topicte.
burada eskiyseniz bilirsiniz değilsenz benimi gibi , arşivlere bir göz gezdirirseniz şu anki ortamın eskiye göre çok renkli olduğunu görebiiriniz.Henüz burdaysanızda hala kağıda inancınız devam ediyor .
İlk kırıcı lafı siz söylediniz sonuncuyuda söylemek için uğraşmayın bu seferlik.
Eyvallah ama şu anda boynunu kıpırdatamayn aslan modundayım.
Biraz çevirebilirsem sağa sola doğru başka yönlerede bakaıcam hayırlısı olursa.
Yer İmleri