Alıntı Originally Posted by freedreams Yazıyı Oku
Yarin ola hayrola ,insallah beklenti bu yondedir de olumsuz tepki vermez..

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir lot malım kalmadı super bi şirket ama çok büyük bir hırsızlık yapıyorlar faturayı kendi pazarlama şirketine kesiyorlar pzarlama şirketi tuketicilere satıyor bunu daha öncede yazdım pazarlama şirketiyle birleşmiyorlar cünki kar orda diyer boş firmalarla birleştiriyolar 160 milyon ciro yap 2 milyon kar yap mumkunmu boyle bi şey bide bilancoda 13 milyon diyer faliyetlerden kar var 8 milyonu marka kullanım hakkı 5 milyon makyaj oda olmasa 3 milyon zarar artan borclardan bahsetmek istemiyorum bile yokki bunları inceleyen kimse adama sorsunlar imalat yapıp nasıl yuzde 10 kazanamazsın diye spk bu hırsızlar icin yapacagı tek şey var yıllık cironun yuzde 10 nun yarısını kar payı olarak dagıtma mecburiyeti getirecek kar etsin yada etmesin nakit veya bedelsiz ama bi şekilde yıllarca bekleyen yatırımcıyı korumak icin yapılacak tek şey adam kagıt almış 4 bin tl den 4 yıl önce sen gidip bugun alıyosun 1..20 den temsili bunun gibi bir sürü olay.bu ana kadar hep olumlu şeyler yazdım indirdiler bu seferde belki yukseltirler zaten bu fiyatları görmesinin yagane sebebi benimdir degerlendiren arkadaşlara ne mutlu ytd.