'adam'lar alýþa 1.000.000 lot yazmýþlar ve de delikanlýlýk yapýp silmemiþler.
marifet alýsa 1 milyon lot yazmakta degil marifet direk 1 milyon lot alýsla tahtayý cizmekte ...yukselmedikten sonra...tahtada aktif satýs kademelerini paldur kuldur kaldýrýp tavana baglamadýktan sonra isterse 10 milyon lot yazsýn ne farkeder 2 hafta once gorduk o sahte alýslarý 2.23-30 arasýnda 600 000 lot...sonuc noldu peki 2.02 ye kadar dusus.
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O. Bir milyonlar nerede. 2.06 ve 2.05. Ben gerçek alýcýyým veren varmý?
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marhabalar Sevgili Dostlar, Sevgili Ortaklar, kaç zamandýr aklýmda deli sorular var... Allah'tan iþim yoðun da yanýt aramaya kafa yoramýyorum... Fýrsat oldukça sorarýz artýk (Merak etmeyin test çocuklarýyýz hepimiz, çoktan seçmeli olacak hepsi) Ýþte ilki:
SORU 1:Sabahtan öðlene kadar 50 kusur bin lot iþlem olan X kaðýdýnda, 20-50 bin lot nereden ve nasýl basýlýr?
a-)Dow Jones'ta gece seanslarýnda,
b-)"Yarýn 100 bin alýcý bile olmaz, ben sattým" deyince satýlmýþ olur (hangi araysa bu artýk) ertesi gün de hah þimdi teknik de tamamlandý denilerek yerine jet hýzýyla konulduðu deklere ediler... Biz de "Aðam bizimle eðlenirr" der geçeriz...
c-)Sanal 1 milyon lot alýcý mavralarýyla sazanlarýn ilgisi çekilir (inþallah artýk hadi bakalým!..) Ufak ufak basýlýr, kerizler uyanmadan...
d-)"Yeni pazarlama tekniklerine gereksinim var arkadaþlar haa gayret!.. nidalarýyla ve "Þu topikte ne kadar çatlak ses varsa ümüðü sýkýla!.." þiarýyla 32 tekmili birden Moðol Akýncýsý topiði basar...
e-)Bu yöntemi bilmeniz için diploma koleksiyonunuz olmasý gerekiyor. Yoksa aklýnýz basmaz, ona göre!..
f-)Hepsi
g-)Kardeþim nerden geliyo aklýna böyle sorular, her þey yolunda!..
Not:12 aylýk beklentisiyle pozisyon almaya devam ediyorum. Elinde malý olan az sabýrlý ve sakin olsun... Ocak sonuna kadar toplucam malý... Artýk 20 50 bin basarsýnýz artýk... Haa yalnýzca birinizin 50 binine gücüm yetecek (sermaye o kadar! ne yapalým size de bu kaðýda öyle girmenizi öneririm bir daha böyle sýkýþýp ortada kalmazsýnýz), artýk hýzlý olan kazansýn ne diyelim...
Not2: Böyle sessiz günlerin sonunda hep güzel seyler oluyor ama hadi bakalým (hadi yanýlt beni Sevgili Tahta Yapýcý!..)
Selamlar, bol kazançlar...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
yok mu bugun soyle seyirlik 1 milyon lot koyan koysa da seyredek hep beraber ama dur seans sonunda karanlýk odada koyardý dimi unutmusum![]()
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Yer Ýmleri