Tepesine mal yemeyi sevmez, yemez de zaten kolay kolay (bravo valla bu konuda gerçekten iyidir)... Þelale Haným 2.4xlarda selam vermiþti malýn danasýný oralarda yedirdi (anasý ise hep durur), bu piyasada yalnýzca ayakta kalýr, yayar aylar boyunca, toplar iþtahla ve hikaye ete kemiðe büründüðünde de (ki genelde þubat-haziran arasýdýr) taþýr yukarýya... Asla maldan çýkmaz, azaltýr, bezdirir, toplar, taþýr... Taþýma-yedirme sýrasýnda genellikle yakalanýldýðýndan bu kaðýda maliyetler de o oranda yüksek olur, bekler durursun, sayýlar bir süre sonra anlamýný yitirir, þuurunu kaybedersin... Taþýma-yedirme sürecinde cirit atan, çýkardýðý patýrtý ile dikkatiniz daðýtan Üçcüler Gurubu da (yarýn 3 olacak diye yeri göðü inletenler, bu gurubun 2.15'ciler versiyonu için bakýnýz eski forum sayfasý ki hedefleri gerçekleþmiþtir zaten ama onlar istedi diye deðil, onlarýn istediði zamanda da deðil)... Oyüzden hareketsiz kalmamak ve sakin olmak gerekir... Sakin sakin alttan az az alýrsýn ve sýranýn sana gelmesini beklersin, hepsi bu (demesi kolay tabii 2 tur önce 2 yýl beklemiþtik kuyrukta)... Piyasa kötüyken, kademeler birbiri ardýna boþalýyorken, eðer hikayeye ve geleceðine inanýyorsan (ki ben inanýyorum) alýrsýn ufak ufak... Piyasa 1 düþerse bu onu katlar defalarca, geri dönmesini beklemek, kademe kademe maliyetlenmek ve asla hareketsiz kalmamak benim önerilerim, nacizane... Ama hikaye bir bozulursa o zaman iþte Þelale Haným uzun süre gitmemek üzere gelmiþtir...Selamlar, saygýlar, bol kazançlar... Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri