Tradeciler buraya yazmasýnlar. Þuradan aldým buradan sattým diye. Böyle þeyler olursa, yazýlýrsa, anýnda sizleri býrakýrým.
Tradeciler buraya yazmasýnlar. Þuradan aldým buradan sattým diye. Böyle þeyler olursa, yazýlýrsa, anýnda sizleri býrakýrým.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Silver'i sevenler grubu. Biz uzun vade yatýrýmcýsýyýz. Sadece hissenin güzelliklerinden bahsedeceðiz. Hedeflerimizi açýklayacaðým.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
SÝLVER-CAN 14- 34demir29
Izcý bey tamamda grupa nasýl katilcaz
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen seansa bakmadým arkadaþlar. Bizim baþlangýç fiyatýmýz 2.25 olsun.
Sn.izci aksama hedef fiyat ve saha çalýþmalarý ný bekliyoruz baþarýlar
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana kriterimiz sevgi ve kardeþlik. Yani paylaþmak. Ne spekülasyonla ne insider le iþimiz olmaz. Seansý bile izlemiyorum, siz de izlemeyin. Daha bereketli olur. Kýsacýk hayatýmýzý boþ yere harcayýp vakit kaybetmeyelim. Çalýþalým, üretelim. Boþ zamanýmýzda mola verdiðimizde buraya bir þeyler yazabiliriz. Ayrýca seans mý. Aman Allahým.
Yer Ýmleri