Ayný bilanço devam ederse 4tl fiyatlarý görmeli. temel analizi gereði. kestirmeden yazýyorum fakat al tavsiyesi þeklinde deðerlendirmenizi istemem. herkes kazansýn...
Ayný bilanço devam ederse 4tl fiyatlarý görmeli. temel analizi gereði. kestirmeden yazýyorum fakat al tavsiyesi þeklinde deðerlendirmenizi istemem. herkes kazansýn...
ooo kimleri görüyorum kimleri...maharaj arkadaþý özelikle gördüðüme sevindim...çýkýþ yapan bir hissenin topiðine bakýn muhakak maharajýn yorumlarý geçmiþte olmuþtur...ben de kendisine çok deðer veriyorum...oda bu hissede ise o zaman rahat rahat arkanýza yaslanýn bence...topikte güzel paylaþýmlar da olmuþ...topik adýna ben teþekür etmek istiyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ne güzel bu sefer grup fena uyumlu. Allah utandirmasin
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beraber olduðumuza sevindim dostum...ben bu hisseyi bir kaç gün önce cuma günü tespit ettim...geçmiþ aylarda birleþme hikayesini biliyordum ama açýkçasý geçmiþindeki kötü intiba bu hisseyi daha yakýndan takip etmemi engelledi..geçmiþte fiyatýný 1 tl civarlarýnda hatýrlýyordum cuma günü fiyatýný 2,20 lerde görünce neden bu kadar çýkmýþ dedim ve bilançosunu bir inceleyeyim dedim..bir de baktým ki muhteþem bilanço vermiþ...
geçmiþ aylarda önyargýlarýmdan kurtulacaðýma kendi kendime söz vermiþtim...geçmiþte sasaya da önyargým vardý...o hisse hep zarar açýklýyordu ve fiyatý da hep 1 lerin altýda idi...bir ara sadece fiyatýna baktým ki sasa 2 lere gelmiþti bende bu hisse hep süpükülatif içi boþtur dedim..sonra 3 lere çýkt benim kafamda hep ayný düþünce...sonra 4 lere çýkýnca iyicene merak ettim ve bilançosuna baktým..bir de gördüm ki oda muhteþem bilançolar yollamaya baþlamýþ...üstelik de sabancýlarda kurtulmuþ ve erdemoðluna geçmiþ...sasayý önyargýlarýmdan dolayý çok geç fark ettim...sasadan ilk maliyetim 4,30 civarlarý olarak hatýrlýyorum...
iþte o yüzden de önyargýlarýma kanmadan silverlineye de bakayým dedim...emin olun ancak bir kaç gün önce silverlinenin farkýna varmýþým...malum borsada yüzlerce hisse var ve siz de çoðu sefer elinizdeki hisselere yoðunlaþtýðýnýzdan bir çok hissenin farkýna varamýyorsunuz...
artýk hayýrlýsý olsun dostlar umarým hep birlikte bir ralli yaþarýz...silverline buna çok müsait...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SÝLVER CAN- SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi nerede kalmýþtýk, ha þimdi hatýrladým, Þirket yönetiminin 5 yýlda 1 Milyar TL ciro hedefi olmasý. Abi hani bizim 10 TL'ye bunu da ilave etsek diyorum ne dersin abi.
CEVAP:
-Beni buralardan attýrmak istiyorsun deðil mi. Yemezler koçum, vatandaþ trade ensemizde soluyor, dikkatini çekerim.
SORU:
-Þu vatandaþ trade, sizden þüphelenen vatandaþ deðil miydi. Boþver abi ya, onu erkek sinekler kovalasýn. Biz iþimize bakalým, ne dersin abi, bir fiyat daha versen.
CEVAP:
-Mümkün deðil, olsa dükkan senin.
SORU:
-Pekala abi, þöyle yapalým, ben bir fiyat söyleyeyim, sen arttýr veya azaltmamý söyle olmaz mý. mesela 20 TL diyorum ne dersin.
CEVAP:
-Fiyat veremem. Anlaþýldý sanýrým. Hem artýk konuyu deðiþtirelim.
SORU:
-Pekala þirket 2017 yýlý içerisinde, kendisinin ortaðý olduðu iki üretim þirketini devir aldý. Bunda amaç ne olabilir abi.
CEVAP:
-Þirketi sadeleþtirme yaptý. Yabancý veya yerli ortaklýk gelebilir.
SORU:
-Ya abi, kusura bakma da, buna literatürde, öküz altýnda buzaðý aramak deniliyor.
CEVAP:
-O zaman niye devir almaya ihtiyaç duydu ki. Zaten bunlar baðlý ortaklýðýydý. Aslýnda burasý çok önemli. Yakýn zamanda bir þeyler olabilir. Geçmiþte þirketlere ortaklýk gelmeden böyle þeyler ilk adým olur du.
SORU:
-Tamamdýr abi, teþekkür ederim. Kýskananlar çatlasýn.
CEVAP:
-Kimseye bir þey olmasýn.
Son düzenleme : izci; 09-01-2018 saat: 10:23.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Sn.izci çok afaki rakamlardan bahsediyorsunuz , birileri etkiniz altýnda kalýr , büyük zararlar eder - ki hiç kimseye forumdaki yorumlara bakarak alým satým yapmasýný tavsiye etmem - , vebal altýnda kalýrsýnýz. Dostane bir uyarý olarak kabul edin lütfen.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri