Originally Posted by
thugz2gether
Þöyle olursa , böyle olursa ile yatýrým yapmýyorum , þuanki duruma göre bahsedilen rakamlar uçuk rakamlar. Bir þirkete ortada hiç bir þey yokken yabancý ortak gelir diye yatýrým yapýyorsanýz sizin bakýþ açýnýzla 350 - 400 tane þirket var halka açýk yabancý ortak potansiyeli olan.
Size kendi aranýzda iyi eðlenceler.
dostum izci arkadaþ þirketin birleþmesini yabancý veya yerli bir ortak ile iliþkilendirmiþ...bu birleþme oldu diye kesin ortaklýk olacak diyemeyiz ama genelikle geçmiþte ortaklýðýn bir adýmý olmuþ...yani arkadaþ mantýklý ve gerekçeli konuþuyor...söylediklerinin altýný dolduruyor...þartlar olgunlaþýrsa neden olmasýn...dünya çapýnda ilk 10 arasýnda olan bir þirket neden hedef büyütüp bir ortaklýk kurmasýn ???
sasa fiyatý 4-5 tl civarlarýnda iken orta ve uzunda fiyatý 18 tl olur demiþtim...o vakit topikte de bize çok saldýrýldý ama þu ana kadar beklentileri hala gerçekleþmemesine raðmen fiyatý 13 tl ye ulaþmýþtýr...þu anda topiðe gidip þu þu beklentileri gerçekleþirse !!! fiyatý 18 tl olacak dediðimde kimse artýk beni yadýrgamayacak...
ufkumuzun biraz geniþ olmasý lazým dostlar...beni ve izci arkadaþý baþbaþa býrakýp gidiyorsun....iki deliyi bir araya getirmeyecektin...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri