Originally Posted by
MAHARAJ
HER YIL YÜZDE 20 BÜYÜME HEDEFÝ Mustafa Laçin, her yýl ciroda yüzde 20 büyüme hedeflerinin bulunduðunun altýný çizerek, Türkiye'nin ''en büyük'' davlumbaz üreticisi olduklarýný, davlumbazý en fazla Almanya ve Rusya'ya sattýklarýný, ABD'ye de davlumbaz satacaklarýný bildirdi. 50 ülkeye ihracat yaptýklarýný kaydeden Laçin, ABD pazarýna girmelerinin, kendileri açýsýndan önem taþýdýðýný söyledi. Laçin, Silverline'ýn büyümesi konusunda bazý görüþmeler yapýklarýný dile getirirken, Silverline'ý dünya markasý yapacak ortaklýklara sýcak baktýklarýný belirtti. 1994 yýlýnda kurulan ve 2006 yýlýnda borsaya kote olan Silverline, yýlda 750 bin adet üretim gerçekleþtiriyor. Þirket, 2009 yýlýnda 6 milyon lira yatýrým yaparken, bir yýl sonra üretimini 1 milyona ulaþtýrmayý hedefliyor.
koyu renk ile belirttiðin kýsmý güzel yakalamýþsýn...demek patron dünya çapýnda bir þirket olmak istediklerini söylemiþ...bu izci arkadaþý da teyit etmiþ ayrýca benim de düþüncelerimi teyit etmiþtir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri