Biz 2022 yýlý için acaba ve þüpheli derken, Ceo, 2020 veya en geç 2021 diyor. Zaten Eylül 2017 de ne demiþti. 5 yýl içinde 1 Milyar TL ciro, bunun 100 milyon dolarý (400 Milyon TL) ihracat demiþti. Þimdi ise hedefi erkene almýþ. Ýhracat geçen yýl azaldý demesi sizi üzmesin, yurt içi pazarýný arttýrmýþ toki ile. Nereden mi anladým. %30 toplamda ve koparmada büyüdük diyor, sektör ise %20 büyümüþ. Sektörün üzerinde bir büyüme yapmýþ. Ýhracatý azalýrken toplamda %30 büyümek kolay iþ deðil. Bunu gerçekleþtirmiþ. Yýl 2017: ihracat 40 milyon dolar. Yýl 2020 veya 2021: ihracat 100 milyon dolar. Bu firmanýn 2017 yýlýnda yurt içi satýþlarýnda patlama olmuþ.
Son düzenleme : izci; 11-01-2018 saat: 01:13.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
ÖTV indirimi ondan
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi sahaya niçin indin. Öðrenebilirmiyiz.
CEVAP:
-Hisse 9 aylýk bilançosu muhteþem gelince, bir müddet sonra yatýrým yaptým. Daha önce de takibimdeydi zaten. Topiðe bir göz attým. Burada yazan insanlarý çok itici buldum. (hepsini deðil tabi. Mastori, kemosobe ve birkaç kiþi hariç) Adamlar resmen birbirlerini eziyorlardý. Tatsýz tuzsuz yazýlar. Tahta yapýcýlarý da ayný bunlar gibi. Þeker yatýrým bugün alýyor, yarýn satýyor. Buradakilerle beraber hepsi bir olmuþlar, karabasan gibi çökmüþler caným güzelim hisseye. Her defasýnda Kusasým geliyordu. Aslýnda silver-can güzeller güzeliydi. Oluþan kara bulutlarý daðýtmak gerekiyordu. Ortaya çýkýp gerçeði ve sadece gerçeði anlatmak istedim. Biz ve arkadaþlar ancak vesile olabiliriz. Yaradan ne eylerse güzel eyler. Ýnþallah tamamýný da güzel eyler.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yýl sonu da iyi gelecek gibi. Pazarlamaya rekor marka kullaným faturasý kesildi. 2.575.000+kdv
Arkadaþlar gelir bundan ibaret deðil. Bu iþin aparat tarafý. Satýþlardan elde edilen esas faaliyet karý ayrýca oluþuyor. Bu alýnan sadece marka kullanýmý ücreti.
Tabiiki Ötv indirimi faydasý oldu. Fakat sadece bu olsaydý gelecek için 2020-2021 hedefleri bu kadar muhteþem olmazdý. Karamsar olurlardý. Bunlar yatýrýmlarýný tamamladýlar. Üretim bantlarýný yenilediler. Kokuyu giderici yeni nesil inovasyon ürünlerini piyasaya sürdüler. Toki sanýrým büyük ekmek kapýsý. Hem beyaz eþya deðil ürettikleri. Ankastre- Aspiratör ve Davlumbaz üretiyorlar. Anahtar teslimi Toplu konutlar bizimkilerin ana pazarý.
Tabiki. Sn.izci bu þirketin ortaklýk yapýsýný nasýl buluyorsun?
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklýk yapýsýný mükemmel buldum. Aile þirketi olmadýklarý malum. Babadan miras geleneðini bizim þirkette göremiyorum. 5 sanayicinin bir araya gelmesiyle kurulmuþ. Ceo ise babacan biri. Konuþurken artistlik yapmýyor. Yalýn ve samimi konuþuyor. Elektrik aldým doðrusu. Tüm röportajlarýný, gitmiþ olduðu fuarlarda ve sergilerde yaptýðý açýklamalarý uzun zamandýr takip ediyorum.
Yer Ýmleri