Sn.izci yönetim kurulu ücretleri hakkýnda ne düþünüyorsunuz ?
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.izci yönetim kurulu ücretleri hakkýnda ne düþünüyorsunuz ?
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Genel yönetim giderlerini makul buluyorum. "Hayýr iþi yapsýnlar, hiç para almasýnlar" önerisini genel kurula teklif edersiniz, onlar da sizi seçerler. Oldu mu þimdi.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Böyle bir düþünceniz varsa,; öncelikli olarak acilen isminizi "tut getir" den, "tut fakat getirme" olarak deðiþtirmelisiniz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Endeksteki saðlam düþüþte dik durmuþtu. Bakalým bugün yükselen endekste nasýl davranacak?
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP
SORU:
-Abi, sizin ayrýntýlý çýkarmýþ olduðunuz 5 yýllýk kalkýnma planlarýnda, belirttiðiniz karlarý, þirketin yapamayabileceðini belirtmiþ mastori üstad. Gerekçe olarak da yatýrýma gidebilir demiþ. Ne dersiniz abi. Yapamaz mýyýz yoksa.
CEVAP:
-Öncelikli olarak hiç bir þeyde büyük konuþmamak lazým elbette, kýsmet tabiiki. Biz sadece gördüðümüzü yazýyoruz. Þimdi üstadýn dediði, ne zaman ve hangi durumlarda yatýrým yapýlýr. Onu da açýklasaydý. Yatýrým; kapasitenin dolduðunda üretimi arttýrmak için yapýlýr, ayrýca kalite düzenlemesi için yapýlan revizyonlarda da yatýrým gerekir. Önce kapasiteye gelelim. Þirketin kapasite kullaným oraný %43 civarýnda. yani %57 boþ kapasitesi mevcut. Þu vaziyette býrakýn kapasite arttýrýmýný, Arçelik, Vestel gibi þirketlerle anlaþýp, onlara fason üretim yapabilecek kadar boþ durumdayýz. Þahsen böyle bir anlaþma bekliyorum.(inþ.) Diðer unsur kalite arttýrým yatýrýmý; bu husus zaten her yýl yapýlýyor 2017/3.çeyrek itibariye 7 Milyon TL, diðer yýllarda da yýllýk 10-15 Milyon TL zaten yapýlmýþ ve yapýlýyor. Her þey hazýr arkadaþlar. Un var, yað var, þeker var. Sýra helvayý yapmakta.
Spek emmi uyuya kaldý herhalde, tahtada týk yok bugün.
Dün yine aþaðý yukarý heyecan vardý bugün kal geldi.![]()
Yer Ýmleri