Böyle fýrsatlar her zaman karþýmýza çýkmýyor arkadaþlar. Bu hisse de gidince, hangi hisseye yatýrým yapabileceðim konusu kendimde soru iþareti. Çünkü diðer hisselerin fiyatlarýna bakýnca, gerçekten bu hissenin ayrýcalýðý ortaya çýkýyor. Size bunu ayrýntýlarýyla anlattým.
Böyle bir avantaj sanýrým karþýmýza 10 yýlda bir ortaya çýkabilir.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Hayirli cumalar cumleten.guzel kazançlar
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük ortak þirketin içinde, þirket içinde anlaþmazlýk yaþadýðý konusunda neredeyse hemfikiriz. Bu arkadaþ yýl sonu karý gelmeden böyle bir karar aldýysa, elindeki malý da okutmak istiyorsa karýn iyi geleceðini içerden biri olarak zaten biliyor ve malý bilanço fiyatlamasý esnasýnda satmak istiyor olabilir.
Peki þirket yüksek kar açýklarsa kar payý verecek mi? Verecekse bu arkadaþ bundan neden vazgeçecek (eðer geçen seferki gibi hemen satarsa, yada sattýðýný gösterip piyasada birilerine veya kendi hesabýna aktardýysa) ? O zaman sermaye artýrýmý için mi gelecek kar kullanýlacak?
Ya bilanço beklenen düzeyde gelmeyeceði bu arkadaþ tarafýndan biliniyorda, genelde þubatta baþlayan hareket öne alýnýp piyasadan biriyle anlaþýlýp Þubat sonundan önce bu vatandaþ tarafýndan satýlmak isteniyorsa?
Alman þirketinin sadece distiribütörlüðünü yapýyor firma ortak deðiller. Olmayacaklarý yorumu da yapýlamaz. Ama sn.emekli blok olarak alman þirketi tarafýndan alýnacak diyorsa mal engin çelebi nin malý. o zaman o mu yabancý ortak istiyor sadece. ytd
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
sayýnanyoranza makul rakamlar vermiþ..uçuk rakamlar veripte altýnda kalmanýn alemi yok..15 trilyon kar demek zaten 5 üstü demek..daha ne isteyelim..sürpriz ne olur..2.750 trilyon pazarlama kullaným bedeli cepte diyelim ilk 3 ay 2 trilyon kar gelmiþ. 6 aylýk 3 trlyon koymuþ üstüne .9 aylýk ta 6 trilyon koymuþ üzerine..bu kar artmadan 6 trilyon eklersek son 3 ay için 11 +2.750+6=19.750 kar rakamý çýkarki iþte o zaman iþ deðiþir..sayýn keko bunu demek istedi herhalde..ama yinede son üç ay ciroyu bilmiyoruz..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri