Çok manipülasyona açýk bir hisse onun içindir ki manipülatörlerin oyuncaðý olmuþ yýllarca. Ýnþallah bundan sonra bu karlýlýðýn ve büyümenin hakkýný verir. Yabancý ortaklýk veya pazarlama ile birleþme gibi bir þeyde olursa bonusu olur.
Çok manipülasyona açýk bir hisse onun içindir ki manipülatörlerin oyuncaðý olmuþ yýllarca. Ýnþallah bundan sonra bu karlýlýðýn ve büyümenin hakkýný verir. Yabancý ortaklýk veya pazarlama ile birleþme gibi bir þeyde olursa bonusu olur.
endeks azýcýk inse de bende rahatça düþsem der gibi
Bugün açýklanan yabancý oraný yine artmýþ. Dünkü: 14.08, Bugünkü: 14.17
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Bu yýl ne kadar kar bekliyorsunuz abi. Bir öngörünüz var mý.
CEVAP:
-20-25 Milyon TL net kar.
SORU:
-Geçtiðimiz yýl ne kadar gelir sizce.
CEVAP:
-15 Milyon TL net kar.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Ne güzel artýya geçmiþti yahu...kimler sattý öyle ???
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Oyuncular kendi aralarýnda iþlem yapýyorlar muhtemelen
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu yýlý (2017)15 milyon tl kar ile kapatýrsa ?? 7 fk ya göre olmasý gereken fiyat =7*15=105/35 milyon ödenmiþ sermaye = 3 tl...
10 fk ya göre olmasý gereken fiyat =15*10=150/35 mil.ödenmiþ sermaye =4,28 tl...
2018 yýlýnda artýk ortalama 20 milyon kar yapacaksa ( ki beklentimiz 20-25 milyon tl dir ) o vakit 7 fk ya göre olmasý gereken deðer =20*7=140/35 mil.ödenmiþ sermaye =4 tl...
10 fk ya göre olmasý gereken deðer =20*10=200 /35 mil.ödenmiþ sermaye =5,7 tl..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri