bu ortak 20 Mart 2017'de 550.000 lot'u borsaya kote etmiþ. Sonra 24 Mart 2017'e satmayý planlamaktayým diye bildirimde bulunmuþ. 27 Mart 2017'de satýþý 1.72-1.74 aralýðýnda tamamladým diye bildirmiþ. Matriks verilerine göre A1 capital aracý kurumundan satýþ yapýlmýþ. Ayný süreçler mi iþler yine hep beraber izleyip göreceðiz. bol kazançlar
Size söyleyeyim mi nedenini; Caný ortaklýktan ayrýlmak istemiþ. O kadar. Baþka bir þey aramayýn arkadaþlar. P.tesi-salý bu iþ biter inþallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Ama burda bir tuhaflýk var gibi. soyleki 27 Mart 2017 de 2 milyon 100 bin hissesinin 550 binini elaman satmýþ. Elimde 1 milyon 562 bin hisse kaldý demiþ. Hatta genel kurulda 1.562 bin hisse siyle muhalefet etmiþ .
Þimdi ise tekrar 2 milyon 187 bin hisse mi satacaðým diyor.
Eleman hisse satmamismiydi. Bu ne þimdi?
1-2 saatlik araþtýrma sonucunda yazýlmýþ yorumlardýr. Yanlýþým varsa lütfen düzeltin. Ytd
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : domates; 13-01-2018 saat: 01:38.
Bu vatandaþýn baðlý ortaklýkta da hissesi vardý. Devir yoluyla birleþti þirketler, hissesi de artmýþ oldu.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bir süredir forumu okuyorum sadece. Deðerli paylaþýmlar için teþekkürler. Gerçekten sitedeki en kaliteli ve seviyeli sayfalardan birisi Silver.
Ben de sizin gibi düþünüyorum sn. izci. Adam sadece elindeki hissesini satmak istemiþ.
Ama arkasýnda kiþisel bir husumet mi var, yoksa daha stratejik bir amaç mý var, bunu þirket ortaklarýndan yada üst yöneticilerinden bilgi almadan kesin biçimde öðrenemeyiz.
Adam hepsini bir anda satacaðýný söylemiyor. Satmak için kote ettiriyor. Belli ki önümüzdeki süreçte hisse fiyatýnýn artacaðýný o da görüyor ve elindeki hisseleri satmak için bu durumu deðerlendirmeye çalýþýyor. Naçizane fikrim, bu satýþýn pozitif bir iþaret olduðu yönünde.
Ýyi geceler.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Evet birleþmeden dolayý hissesi artmýþ birleþme sözleþme sine baktým. Sayýn izci nin dediði gibi adam hissesini satmak istiyor kimene muhtemelen alicisida hazýr kim bilir.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
O kadar lotu satarken hisse baský görecektir. Ben hisse 2.35 altýna gelirse toplayacaðým. Satýþ baskýsý bittikten sonra bu hisseden çok umutluyum.
Yer Ýmleri