Sürdürülebilir kar: Bir defaya mahsus kar yazmaz, dönem karýný, esas faaliyet karýndan elde eder. Sezonluk iþ almayýp, yatýrýmcýsýna istikrarlý finansal tablolar sunar. (bkz-mevzuat sirküleri)
Sürdürülebilir kar: Bir defaya mahsus kar yazmaz, dönem karýný, esas faaliyet karýndan elde eder. Sezonluk iþ almayýp, yatýrýmcýsýna istikrarlý finansal tablolar sunar. (bkz-mevzuat sirküleri)
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
kadý kýzýnda da olmayacak þeyi istiyorsunuz..
Kar esas faaliyet , sürdürülelirlik , reeferanslarý ve iþ sahasý gani katar dan ingiltereye kadar , yabancý yatýrýmcý fena seviyor kaðýdý imkanýnýz var sa 3 aylýk takas dökümüne bakýn, yerli yatýrýmcý pek güvenmiyor , ama ben güveniyorum RIDO DÝYORLAR Bu kadar ipucu yeter...
A** E****rik: Jeopolitik riskler taþýyor. Uluslararasý yaþanabilecek menfaat çatýþmalarýnda subjektif etkilenebilir. Bu hissenin yatýrýmcýsý; dünyada neler olup bittiðini (abd grip mi oldu, kore mi hapþýrdý. Arabistan geçmiþ olsun dedi mi) daha fazla yakýndan takip etmesi gerekiyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri