Sn. Izci yok dostum ondan burdayýz. Baþka kaðýtlarý da tartýþmaya gerek yok. Sadece deðerini bulsun yeter
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Izci yok dostum ondan burdayýz. Baþka kaðýtlarý da tartýþmaya gerek yok. Sadece deðerini bulsun yeter
Burada yeni olduðunuz o kadar belli ki...Ben de yatýrým yaptýðým þirketi kötülemek istemiyorum...Hatta methiyeler düzmek istiyorum...Ne yazýk ki 11 yýl bize yaþatýlanlarýn dili olsa vay haline dersiniz...Hele hele taban serisini hatýrlamak hiç istemem...Ama maalesef gerçekler acýdýr ama gerçektir...Son zamanlardaki forum canlýlýðý umarým eskinin unutulmasýný ve yeni umutlarýn baþlangýcý olur ve buradaki yeni ve eski ortaklar kazanýlýr...Bol kazançlar...Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Patronun namýný saðýr sultan bile duymuþtur hisseyele ilgili söyleyebileceðiniz bir þey varsa bilelim , özelden yazýn sayfanýza saygýsýzlýk olmasýn. Bende özelden yazacaktým yalnýz çoðu kiþi bakmýyor.
ilgilenmeyen arkadaþlardan peþinen özür diliyorum, kalabalýk ettim....
Sn.izci sn.roark da buralarýn bizler gibi müdavimlerinden bizler geçmiþte çok kazýk yedik. Bizi çok üzdü silver, sanýrým sn.roark bunu uyarmak istedi. Ayrica Bu forum bu kadar kibar ve düzeyli olmadý. Hepiniz var olun. Sn.roark sevgiler
Yer Ýmleri