Yalnýz imkaný olan arkadaþlar þöyle yýllýk , 6 aylýk, 3 aylýk , AYLIK TAKAS Paylaþþýnlarda büyük eller farketmiþlermi bir görelim![]()
Yalnýz imkaný olan arkadaþlar þöyle yýllýk , 6 aylýk, 3 aylýk , AYLIK TAKAS Paylaþþýnlarda büyük eller farketmiþlermi bir görelim![]()
Akþama güzel bir paylaþým yapacaðým inþallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Sn izci kriterlerinize uymasada benim þu kaðýdýn 3'er aylýk takas deðiþimine bir baksanýz (1 yýllýk) deðerlendirmeniz önemli ,bir de dýþardan nasýl gözüküyor merak ediyorum , yatýrýmcýlarda duygusal bað oluþtu , realist olamýyoruz , aþýk olma durumu yani...
Sizin gibi bilgili ve renkli bir kiþiliði kaybetmek kayýptýr. Lütfen yazýnýz.
Fakat sn.cogito, yerden göðe kadar haklý. Bende baþka hisse konuþmaya karþýyým. Demek istediðim, Silver-can'dan daha iyi bir hisse varsa söyleyin. Aradaki farký Size söyleyeyim kadar dý. Zaten baþka hisse de yok arkadaþlar.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Kadar dý , bu doðru sizin görüþünüz Sn ÝZCI, Yalnýz hisseler hayatýmýza bu derinlikte iþlemiþken , rüyalarýmýzý onlar süslüyor , yorumlarýný hissenin hareketlerine yorarken ,7 / 24 bir sevgili gibi acaba hangi hisse den daha karlý çýkarým sorularý beynimizi çatlatýrcasýna yorarken,biribirimizi kýrmayýp saygý duydukça , özgürlük alanýmýzýn diðerinin hak sýnýrýyla sýnýrlý olduðunu bildikçe , manipilasyon niyetimizin olmadýðýný anlatacak kadar samimi ve içten davrandýkça.
Böyle bir platform varken neden tüm alternatifler arasýnda kafa yormayalýmki ? Unutmayalým ki herkesle konuþamýyoruz ,zaten konuþulmazda , kimseyi küçümsemek deðil niyetim . yalnýz bazen çok kýsa cümleler bir kitap kadar þey anlatýr , atasözlerimiz gibi.
(BÝZLER GALÝP TAKÝPÇÝSÝ, BORSA OYUNCUSU DEÐÝLÝZ.) Piyasada belirli kriterler var onlarý baz alarak yatýrým yapýyoruz. YATIRIMCIYIZ...
Hisseyi beðendim baksanýza kafamý karýþtýrdýnýz Sn. ÝZCÝ , (bilgili ve renkli) iltifatýnýza , BÝLMUKABELE diyorum, koca topikte kimi bulmuþum...:Diðer forumdaþlar alýnmasýn lütfen , kör , saðýr durumu....
Silverle ilgili kafamdaki sorulardan bir tanesi þudur , hisse satacaðým diyen vatandaþýn , hissenin buralara gelmesinde ne kadar etkiisi vardýr ????? YTD
Son düzenleme : kitapci0; 14-01-2018 saat: 19:42.
benim de kafama takýlan bazý sorular var ancak negatif algý yaratmamak için þimdilik paylaþmadým. forumu ilgiyle izlemeye devam ediyorum. maalesef bende ince eleyip sýk dokuyan bir yapý var. huyum kurusunherkese hayýrlý ve bol kazançlar
Yer Ýmleri