| Özet Bilgi |
30.03.2017 Tarihinde Yapýlacak olan Olaðanüstü Genel Kurul Toplantýsý. |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Evet |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
| Düzeltme Nedeni |
20.02.2017 tarihinde yapýlan Genel Kurul Toplantý çaðrýsýna gündem maddesi ilave edilmesi. |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðanüstü Genel Kurul |
| Karar Tarihi |
20.02.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
30.03.2017 |
| Genel Kurul Saati |
15:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
29.03.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
AMASYA |
| Ýlçe |
MERZÝFON |
| Adres |
Organize Sanayi Bölgesi MERZÝFON/AMASYA |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ ve Genel Kurul Baþkanlýk Divaný'nýn seçilmesi. |
| 2 - Genel Kurul Toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý için Baþkanlýk Divaný'na yetki verilmesi. |
| 3 - Duyuru Metni çerçevesinde: Olaðanüstü Genel Kurul toplantýsýna katýlarak birleþmeye olumsuz oy kullanacak ve muhalefet þerhini toplantý tutanaðýna iþletecek pay sahiplerinin, paylarýný Þirket'e satarak ortaklýktan ayrýlma hakkýna sahip olacaklarý, Ayrýlma hakký kullaným fiyatýnýn 1,284 TL olacaðý, Ayrýlma hakký kullaným süresinin ilgili teblið kapsamýnda 07.04.2017-21.04. 2017 tarihleri arasýnda bitecek þekilde 10 iþ günü olacaðý, Ayrýlma hakkýný kullanacak pay sahiplerinin, yetkilendirilen aracý kuruma teslim ederek satýþý gerçekleþtirmeleri gerektiði, hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi. |
| 4 - Yönetim Kurulu'nun 28.10.2016 tarih ve 281 sayýlý kararý ile 16.01.2017 tarihinde imzalanan birleþme sözleþmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu'ndan onay alýnmak koþuluyla hazýrlanan Duyuru Metnine istinaden,Merzifon Ticaret Sicil Müdürlüðü'nün 2602 numarasýnda kayýtlý, sermayesinin %83'üne sahip olduðu halka açýk olmayan anonim ortaklýk statüsüne sahip baðlý ortaklýðý SÝLVER ANKASTRE MUTFAK ÜRÜNLERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. ile Merzifon Ticaret Sicil Müdürlüðü'nün 2456 numarasýnda kayýtlý, sermayesinin %86'sýna sahip olduðu halka açýk olmayan anonim ortaklýk statüsüne sahip baðlý ortaklýðý GÜMÜÞ-MAK ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ. firmalarýnýn tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde Þirketimiz tarafýndan devir alýnmasý suretiyle Þirketimiz bünyesinde birleþtirilmesinin görüþülmesi ve onaylanmasý. |
| 5 - Ayrýlma hakkýna sahip olan pay sahipleri veya temsilcilerinin ayrýlma hakkýna konu olan paylarýnýn toplam tutarýnýn Þirket'in çýkarýlmýþ sermayesine oranýnýn %10'u oranýný aþtýðýnýn Genel Kurul toplantýsýnda tespit edilmesi durumunda, birleþmenin Genel Kurul tarafýndan onaylanmýþ olmasýna raðmen birleþmeden vazgeçilip vazgeçilmeyeceðinin görüþülmesi ve onaylanmasý |
| 6 - Gündemin 4'üncü maddesinde yer alan birleþme iþlemi sonucunda Ana Sözleþme'nin SERMAYE ve PAYLAR baþlýklý 6'ýncý maddesinin Pricewaterhouse Coopers Danýþmanlýk Hizmetleri Anonim Þirketi'nin 16.01.2017 tarihli raporuna göre, Yönetim Kurulu'nun 16.01.2017 tarih ve 288 sayýlý ile kararý ile hazýrlanarak Sermaye Piyasasý Kurulu'nun uygun görüþü ile Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý, Ýç Ticaret Genel Müdürlüðü onayýnýn alýnmasý koþulu ile hazýrlanan Madde Tadil Tasarýsýnýn görüþülerek onaylanmasý. |
| 7 - Yönetim Kurulu Üyeleri ile Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi. |
| 8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi |
| 9 - Dilek ve temenniler,kapanýþ |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
| Birleþme |
| Sermaye Artýrýmý/Azaltýmý |
| Önemli Nitelikte Ýþlem |
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
Genel Kurul Bilgilendirme Dökümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
| EK: 2 |
Genel Kurul çaðrý mektubu ve vekaletname örneði.pdf - Ýlan Metni |
|
|
Ek Açýklamalar
|
20.02.2017 tarihinde ilan edilen Genel Kurul Gündemine ilave gündem maddesi yapýlmasý nedeniyle yayýnlanmýþ olup kamunun bilgisine arz olunur.
Saygýlarýmýzla,
Silverline Endüstri ve Ticaret A.Þ:
|
Yer Ýmleri