Bu iþ uzamaz arkadaþlar. Alýcýsý hazýrdýr. Özel emir geçerler ve bugün bitecektir inþallah.
Bu iþ uzamaz arkadaþlar. Alýcýsý hazýrdýr. Özel emir geçerler ve bugün bitecektir inþallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Þöyle düþünün; düðünde gelini atýn üstünde ne kadar süre bekletebilirsiniz. Tabiatta herþeyin bir ölçüsü, süresi var. Adam çýkmýþ ben þunu yapacaðým diye ve kafaya koymuþ ayrýlma niyetini. Çok da hayrandý beklemeye.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yabancý oraný: Cuma günü: 14.17 Pazartesi (bugün) : 14.33
SÝLVER-CAN SORU CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Ýkide bir, yabancý oranýný yazýyorsunuz. Yanlýþ anlamayýn da, bize ne abi.
CEVAP:
-Hiç de öyle deðil. Bizi yakýndan ilgilendiriyor. Yabancý çorbacý deðildir. Yatýrýmlarýný uzun vadeli düþünür ve araþtýrmadan yatýrým yapmazlar. Bariz bir þekilde hissemizi topluyorlar. Yani talan ediyorlar. (Geçen hafta sahaya indiðimde bu oran:12.01 di. Geçen yýl ise oran:6.00)
Tilki bayýltmasý yapýyor.
Þöyle bir baktýk;
Önümüzdeki 1 ay içerisinde 2.20 stop-loss, 2,5 formasyon direnci ve 3 seviyesi hedef fiyat olarak takip edilebilir der grafiði!
Yatýrým tavsiyesi deðildir notumuzla:
https://invst.ly/6cdpn
Yer Ýmleri