LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarýdaki veriye göre Deutche+CITI %14,57 olmuþ... CITI son 3 ayda 0'dan 636438'e gelmiþ.. Ayný dönemde doçe'de de 224715 artýþ var...
Yabancý takasý ciddi oranda agresif olmadan artýyor. Tahtanýn sýðlýðý düþünülürse bu yavaþlýk normal. Bulsa alacak elin oðlu anlaþýlan...
Bugün piyasaya -%5 mal olsada, yabancý yatýrýmcý alýþý yatýrým bakýþ açýsýndan memnun etsede, genede þunu demeden geçemeyeceðim;
KAHROLSUN AMERÝKA YAÞASýN TÜRKÝYE!
Yabancý oraný: 15.01.2018 Pazartesi (dün) : 14.33, 16.01.2018 Salý (bugün) : 14.41
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
yabancýlar toplasýn bakalým...gelecek görüyorlar ki topluyorlar...þirket hem yeni yapýlanma hem de bu yapýlanma ile gelen büyük hedefler peþinde...özelikle silverline show romlar kurduklarýndan beridir satýþlarý çok iyi olmuþ...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
krizler ve kötü endekseler toplama için oldukça müsait günlerdir...bu tür zamanlarda inanmayýp satan çok oluyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri