Aktifimizde kayitli Arsamizin guncel degerini 62.500 milyon TL olarak hesapladim. Nasip olursa yarin detay aciklariz.
Aktifimizde kayitli Arsamizin guncel degerini 62.500 milyon TL olarak hesapladim. Nasip olursa yarin detay aciklariz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Boþ arsa olamaz sn.emekli onun bedeli açýklanmýþtý 2 3 sene oluyor.
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi yine uçmuþ sunuz, 62.500 Milyon TL arsa ve siz ayný karede.
CEVAP:
-Mevcut 103.000 m2 fabrika arsamýz var. 11.04.2016 yýlýnda ise, fabrika yerimize bitiþik parselinde bulunan 7.922 m2 lik bir arsayý satýn almýþýz. Bu satýn alma öncesi buraya deðerleme raporu düzenlettirmiþiz. Deðerleme þirketi bize bitiþik olan bu yere M2 baþýna 389 TL fiyat belirlemiþ. Rapor tarihi Nisan-2016. Þimdi bu fiyata her yýl %25 koyarsak þöyle bir sonuç ortaya çýkar.
2016 yýlý: 389 TL
2017 yýlý: 486 TL
2018 yýlý: 608 TL
Mevcut arsamýz :103.000 M2* 608 TL = 62.624.000 TL
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Emekli fonlarýndan soruyorlar, diyorlar ki; Bu arsa boþ bir arsa mý, yatýrým amaçlý mý. ne dersiniz abi?
CEVAP:
-Ya kardeþim, iyi, bir de boþ olsun. Var mý böyle bir dünya. Biz firmanýn gerçek deðerini belirlemek için bu hesabý yaptýk.
SORU:
-Emekli fonlarý þöyle bir soru daha sorabilir abi. "Her þirkette arsa olmuyor mu, abartmayýn"
CEVAP:
-Güzel kardeþim, her þirkette oluyor ama, biz bu þirket için çalýþma yapýyoruz. Bizi ilgilendiren kendi þirketimiz.
izci kardeþ. her þirket arsa üzerindedir elbette ve her þirketin güncele yakýn deðiþen özsermayesi oluþur. bo özsermayede silverde þu anda sermayesinden biraz fazladýr..bu þirket böyle sinekten yað çýkarma hesabýna kadar düþtü ise vay þirket yatýrýmcýlarýnýn haline demek kalýyor...
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri