Seans içi fiyatlara bakmýyordum, bugün hisse satýþý olur mu diye baktým. Derinlik zaten göremiyorum. Arkadaþýmýn bilgilendirmesiyle þekerin satýþlarýndan haberim oldu. Seans izlemeyi kesinlikle uygun bulmuyorum arkadaþlar. (vakit kaybý)
Seans içi fiyatlara bakmýyordum, bugün hisse satýþý olur mu diye baktým. Derinlik zaten göremiyorum. Arkadaþýmýn bilgilendirmesiyle þekerin satýþlarýndan haberim oldu. Seans izlemeyi kesinlikle uygun bulmuyorum arkadaþlar. (vakit kaybý)
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bugün kaçamak yapmýþ olduk. Avucumuzu yaladýk.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Açýða satmýþ olabilirler mi
Þeker 2 Milyon lotunu, 1.5 ayda yaklaþýk 350 bin lota kadar indirdi. (2 gün sonra takaslarda belli olacak) Burada yazanlarla beraber tahtaya karabasan gibi çöktüler. Birileri kötüleyerek birileri de top çevirerek. Ama hiç birinin bugün itibariyle egemenliði kalmadý.
Açýk konuþayým , sizi dýþarýdan seyrediyor ve bugünlerde ortak satýþý olduðu için ortak satýþý oluncaya kadar boþuna takip ediyorlar diyordum içimden, yalnýz sabredebilirlerse ne ala iyi kazanýrlar . bende ortak satýþýnýn sonlarýna doðru elimdeki kaðýt hiç deðilsa makul bir satýþ fiyatýna gelmiþse satýp sýlvr alt-rým diyordum , kýsmet bugün almakmýþ, SONU hayýr olur inþaALLAH
Sizin hayýr sandýðýnýz þer; Þer sandýðýnýz þeyde hayýr vardýr ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz
Bilançoda bizi üzmesinler yeter. Alan satan çok problem olmaz o zaman
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
Merzifon OSB'de arsa fiyatlarinda %75 (90'da olabilir tam animsayqmadim simdi) indirim uygulanir, yatirimlari tesvik icin... Yani 100TL/m2 olqn bir arsa yatirimciya 25 TL'ye (oran 90'sa 10 TL) tahsis edilir... Tabii bu tahsisin bazi kosullari bulunuyor (neyse konumuz o degil zaten!..) Yani fabrikanin bulundugu yerde kimse yatirim icin bir arsaya 200-300 TL filan odemez... Benzerlerinin tesvik nedeniyle 50TL etmedigi yerde bu bedeli odemek icin sanayi parselinin tukenmis olmasi ya da alicinin oraya iyiden iyiye kafayi takmis olmasi gerekir...Bu durumda bile o birim arsa degerlerine ulasmak mumkun degildir ya neyse! Degerleme raporundaki ifadeleri, bu gozle yeniden irdelemenin yerinde olqcagi kanaatindeyim..
14 milyonluk bir tahtada 2, 1milyonun nasil da ciddi bir yuk oldugu bugun hepimizce bir kez daha anlasildi...Hem madden hem de manen... Bol kazanclar...
Yatirim tavsiyesi degildir...
Yer Ýmleri