Çelebi bu malý çok beklemeden satýcak görüntü bu , bugünkü ziraatin satýþý da onundu bence , malý ziraate kaydettirmiþ , bu mal bitmeden hisseden yukarý yönlü bir hareket beklemek hata olur , kapanýþa doðru 2.34 sonrasýnda önce Þeker sonrasýnda Ykb ve garantinin 29 a düþürmesi bu malý aþaðýdan almak istemeleridir , kimse bu kadar malý buralardan almak istemez , tahminim 2.10-2.15 arasýndan Baþta þeker olmak üzere bu malý karþýlayacaklar , sonrasý aydýnlýk.
SÝLVER-CAN SORU/CEVAP KÖÞESÝ
SORU:
-Abi, siz yoksa casus musunuz. Aklýmýza gelmedi deðil hani. Þirket hakkýnda bu kadar iyi konuþmalar filan.
CEVAP:
-Sahaya ineceðim an öncesinde size söylediðim bir þey vardý. "Gören göz. Bakan göz." Tüm þirketlerin rasyolarýna bakýn, bizim yeþil gözle karþýlaþtýrýn. Sonra casusluðumuzu konuþuruz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Sn.kasap silvr eski silvr deðil önce bunu belirtmek isterim. Bu forumun neredeyse 8 yýldýr en karamsar kisilerinden biri benim. Yeri geldi saðlam kazýk yedik yeri geldi ders aldýk kazandýk. Artýk silverline geri dönüþü olmayan bir yola girdi. Ya çöplüðüne geri dönecek yada iþi büyütecek . Silverline yetkilileri ne zaman demeç verse kaðýt söyle bir hareketlenir. Bilmeyenler girmesin ama artýk Ok yaydan çýktý kanaatimce. Ufaktan bilanço geldikçe gider bu saatten sonra. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad arsa meselesi tam dediginiz gibi. Birçok ilçede hatta ilde OSB bölgeleri yatirimsizliktan kan aðlýyor. Fiyatlar çok önemli deðil yatýrýmcý yok kalmadý. Bizim þirket hep fason is yaptý. yeni yeni marka oluyor
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi ÝZCÝ abi diyorki siz spekin adamýmýsýnýz, diyorsunuz bana
Yok caným daha neler
E niye öyle gizemli þeyler yazýyor
Onu zamanla öðrenecekmiþim öyle dedi
Ýyi ama niye zamana býrakýyro ki
Onu kendisine sormak lazým
Abi eskiden köylerde aþýk atýþmalarý olurdu , birisi ayak verir di, sonra söz düellosuna girerlerdi bilmem hatýrlaycak yaþtamýsýn
Hemde çoook iyi hatýrlýyorum, televizyon felan yoktu onunla vakit geçirirdik de ,bunu niye söylüyorsun ki þimdi
Ýkinizin yazdýkarý bana onlarý hatýrlattý....![]()
Yer Ýmleri