Abi hepsi ayný herifler hesap büyük belli
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi hepsi ayný herifler hesap büyük belli
Bu Merzifon da OSB de baþka bir ankastre þirketi daha var. Ticaret sicil gazetesine baktým. Bizimkilerle alakasý yok ama baþka bir durumu var sanki biraz araþtýrmak lazým. O firmada büyük bayagi yaygýn piyasada. Ortada biþey yok bildiðim ama bu ortak satýþý firmanýn durumu ile bir iliþki kurulabilir mi? Yani orada silvr tek tabanca deðil ama..
Üstadým süpersiniz gerçekten, bu konuda bir bilgim yoktu.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bende dün gördüm. Siz arsa meselesini yazýnca biraz arastirayim dedim. Sahibi farklý ama firma ufak deðil. N11 gittigidiyor falan satýþ yapýyorlar. Bayagi da bayisi var. sahibi de ticaret odasý Bþk imiþ neyse biþeyler olmuþ. Firmanýn son durumunu bilmiyorum ama bu ortak satýþý, adamý afaroz etmeleri veya baþka bir hikaye. Gecenin 12 sinde komplo teorisi kuruyoruz paranoyak yaptýlar bizi. Dediðiniz fiyata yani hak ettiði yere gitse de bizde ismini unutsak. Yoook hikaye çok bunlarda. Ne yapacaksalar yapsýnlar istediði kadar bassýn bu iþ baþka bu sefer benim görüþüm bu. He zamanýnda çok saydýrdým ama tüm numaralarýný öðrettiler sað olsunlar. Ytd
Mastori üstadým; Þimdi olaya þu þekilde bakmalýyýz gibi geliyor;
Neticede bir market iþletmiyoruz ki yanýmýza bir baþkasý dükkan açmýþ ve ekmeðimizi paylaþsýn. Bence hiç bir mahsuru yok. Ulusal bir þirketiz. Yurt dýþýnda 100 ülkeye ihracat yapýyoruz.
Size moral desteði için, pozisyonumu ilk defa size açýklýyorum. 2.22 maliyetim var hissede ve portföyümün tamamý silver-can da. Allah nasip ederse hedef satýþ fiyatým: 5.00 TL. Büyük bir sýkýntý olmazsa inþallah, hedefime kadar beklemeyi düþünüyorum. Tabiiki hayat ne gösterir bilemeyiz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Tabiiki her þey kýsmet. Eðer vatandaþ satýþ yapacaðýný açýklamasaydý þu andaki fiyatýmýz 2.24 deðil, 3.24 olacaktý.
Ben konuyu tam acamadým market örneðini kast etmedim tam olarak. Bu forumda yýllar önce 8 sene falan oluyor fabrikadan fotolar paylaþýyorlardý. Keþke birileri olsa da o bölgeden bize bilgi verse. Ben baþka birþey kuruyorum.
Yer Ýmleri