Hayatta hiç bir þeyden þikayetçi olamam. Çünkü kaderdir her þey. Þu kadar söyleyeyim; Vatandaþ geldi hem ayaðýna, hem de bize sýktý. (hisse satýþ haberi için diyorum) Olayýn vardýr mutlaka bir hikmeti.
Hayatta hiç bir þeyden þikayetçi olamam. Çünkü kaderdir her þey. Þu kadar söyleyeyim; Vatandaþ geldi hem ayaðýna, hem de bize sýktý. (hisse satýþ haberi için diyorum) Olayýn vardýr mutlaka bir hikmeti.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Üstad aynen öyle kýsmet. Ben hep tek tahta oynarým. Foruma da 2007 de girdim. Silver ve tuddf ten baþka kaðýda yazmadým. Toplasan iz 20 etmez. Bazen 2 yýl beklersin satarsin uçar gider. Bunlar bu sefer baþka hesap peþinde sadece gördüðüm bu onu aktardým
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman bilançoyu biliyor ve kötü deðil çok kötü gelecek. Marta kadar satýp fiyat geberecek. Bunu yapsýnlar borsa ömürleri biter.
Adam malýný anlaþmalý aktaracak sonrasý bilinmez. Ilkinde öyle yaptý. Belki çoðu mal citiye geçer bilemiyorum yapacaklarý ne? Çok yazdýk çizdik arada doðru da var ama hangisi ?
Vatandaþ bu iþi biliyorsa ne olayým.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Finansal borcu yok kadar az. Bilanço niye kötü gelsin ki, bu sefer ciddi bir ciro da var. Bilançoyu bozacak ne olabilir. Geçtiðimiz yýllarda ciro bu kadar yoktu.
Bencede kötü gelmez
Þirketlerde bilanço çalkantýlarý; 1- finansal borçlarýn çokluðu 2- yetersiz ciro 3- yatýrým harcamalarýnýn büyüklüðü, gibi nedenlerle ortaya çýkýyor.
Yer Ýmleri