11.04.2016 tarihinde yer alan bilgiler þu þekilde:
Alýma Konu Maddi Duran Varlýðýn Niteliði : ARSA VE BÝNA
Alýma Konu Maddi Duran Varlýðýn Mevkii, Yüzölçümü : ORGANÝZE SANAYÝ BÖLGESÝ MERZÝFON/AMASYA 7.922,93 m2
Alýma Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 11.04.2016
Toplam Alým Bedeli : 2.150.000 TL
Alým Bedelinin Ortaklýk Ödenmiþ Sermayesine Oraný (%) : %7
Alým Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamýna Oraný (%) : %3
Alým Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlýklarýn Net Deðerine Oraný (%) : %7,83
Alým Koþullarý : Peþin Ödeme
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih : 15.04.2016
Alýmýn Amacý ve Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkileri : Firmamýz üretim tesslerinin bitiþik parselinde yer almasý nedeniyle geniþleme alaný olarak deðerlendilebilecek olmasý.
Karþý Taraf : MER-BAK GIDA ÝNÞAAT SANAYÝ TÝCARET ÝHRACAT VE ÝTHALAT A.Þ.
Karþý Taraf Ýle Olan Ýliþkinin Niteliði : YOK
Maddi Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi : DEÐERLEME RAPORU
Deðerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediði : DÜZENLENDÝ
Deðerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni : -
Deðerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar : 3.080.000 TL
Ýþlem Deðerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleþtirilmemiþse/Gerçekleþtirilmeyecekse Gerekçesi : Deðerleme Raporunda çýkan sonuca göre peþin ödeme yapýlmasý þartý ile indirim uygulanacaktýr.
Ben Merzifon OSB'de gün itibari ile böyle bir arsa bulamadým.. Ancak Tapu Kadastro bilgileri güncel. Bu kap haberi ise bir yýl önceden. Dolayýsý ile o günden bugüne SÝLVERLÝNE'ýn elindeki mevcut arsa ile yeni alýnan bu arsa için TEVHÝD (birleþtirme) iþlemi yaptýrmýþ olmasý ihtimali yüksek...
KAdastro sonrasýnda birleþtirme iþlemleri sonucu 1-2-3 þeklinde giden parseller birden 127- 123 gibi rakamlar alýrlar... Dolayýsý ile fabrikalarýn mevcut parsellerinin hemen doðusunda bitiþiðindeki aþaðýdaki iki parselden biri birleþtirilmiþ olarak 740/123 ve/veya 740/127 nolu parsellerin Silver'in olma ihtimali çok yüksek...
Satýn almada bina ve arsa denilmekte.. 740/123'te fabrika binasý veya depo... 740/127'de ise sað alt köþede bina var..
Satýþ bedeli sadece arsa bedeli deðil. ÜZerindeki bina da deðerlenmiþ Sn. Ýzci.. Dolayýsý ile bu bakýþ açýsý ile yeniden bir deðerleme yapmanýzda fayda olacaktýr.
Saygýlarýmla
Ek 13901
Yer Ýmleri