Neyse kapatalým artýk bu konularý. Mesaj daha evvel alýndý. Bir süre yazýlarýmý azaltacaðým. Bu konuya da dönmeyelim lütfen.
Neyse kapatalým artýk bu konularý. Mesaj daha evvel alýndý. Bir süre yazýlarýmý azaltacaðým. Bu konuya da dönmeyelim lütfen.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Alan satanlarý ben göremiyorum ama bankadan rica ettim bir öðlen bir Akþam soracaðým. Þu anda ziraat 48.000 le birinci satýcý durumunda
Yazýlarýnýzý azaltmayýn lütfen. Bana itici geldiðini söyledim lakin görülüyor ki çok kiþi sizin yazýlarýnýzý severek takip ediyormuþ. Burasý herkese her fikre açýk bir forum. Ne ben sizin yazdýklarýnýzý beðenmek zorundayým ne de siz benim lafýna göre hareket etmek zorundasýnýz.
Keko bir ara kront forumunda görüyorduk sizi , rüzgar gibi geldiniz geçtiniz ?
doðrudur dostum...krontta 14,00-14,50 aralýklarýnda iken yorumlar yapmýþtým...maliyetim de o civarlarda idi...hissedeki hedefim 20 civarlarý idi ama ben yanlýþ trade ile bir miktar kar ettikten sonra bir de topikte çok paylaþtýðým yorumlarýmdan rahatsýz olanlar olunca hem hisseyi hem de topiði terk ettim...
kront her yýl son çeyrekte önemli karlar yapýyor...eðer süpriz bir kar yaparsa güzel çýkar ama ilk üç çeyrekte olduðu gibi zayýf bir bilanço açýklarsa gevþeyebilir...o yüzden de orada risk %50 dir...her iki yönde de risk vardýr..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri